Horecazaak Oude Pastorie wordt opgefrist

Horecazaak De Oude Pastorie aan het Armand Reusensplein krijgt een opknapbeurt.

smeeusen

Dit geklasseerde gebouw van de gemeente Brasschaat herbergt al jaren een gekend café-restaurant. Zowel op de gelijkvloerse als op de eerste verdieping wordt er momenteel hard gewerkt. “Het sanitair moest toegankelijk worden gemaakt voor rolstoelgebruikers. Dat bevindt zich achteraan, recht tegenover de toog”, vertelt schepen van Communicatie Jef Konings (CD&V).

“Ook het sanitair boven wordt helemaal vernieuwd. Verder krijgen de vergaderzaaltjes op de eerste verdieping een opfrisbeurt. Vergaderen moet daar aangenamer worden. Tenslotte komt er op de eerste verdieping nog een vide, een soort overloop die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden”, vervolgt Konings.

In het verleden waren er al plannen om het gebouw grondig te veranderen, maar aangezien het een geklasseerd gebouw is, was er niet veel mogelijk. Daarom werden er nu alleen binnenin noodzakelijke aanpassingen uitgevoerd. De werkzaamheden moeten afgerond zijn op donderdag 10 februari. De klanten zijn er vanaf vrijdag 11 februari opnieuw welkom.

JBRMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio