Post hier uw steunbetuiging

Post hier uw steunbetuiging voor de familie en vrienden van Marie-Rose Morel. Zij overleed dinsdagavond aan kanker.

drombouts

U kan uw tekst kwijt via de reacties onderaan of via hier@reageren.be

Of teken het online rouwregister.

Een greep uit de talrijke reacties van onze lezers:

Marina Lallemand, Wilrijk: "Woorden schieten tekort, hoe pijnlijk dit moment is wanneer je dit nieuws verneemt. Moeilijk te geloven, hoe vreselijk deze ziekte is. We moeten ons sterken met de moed die zij had om tot de laatste momenten zo positief te blijven! Heel veel liefs en sterkte gewenst aan haar naaste familie, ouders, kinderen, en Frank Van Hecke. Oprechte deelneming, en het ga je goed Marie Rose, we zullen je blijven herinneren!"

Fatima: "Veel sterkte voor de familie en vooral de twee zoontjes die ze achterlaat. Als Marokkaanse was ik het niet eens met haar gedachtengoed. Maar als moeder leefde ik met haar mee. Ontroerd..."

Lotje: "Al was het maar voor even, een mooi en moedig leven. Voor ons leef je verder, een voorbeeld voor ons mensheid gegeven."

Benny Benoy: "Ondanks het harde vechten om te overleven, je was het zuiverste toonbeeld van moed, bewijst dit maar eens te meer dat zelfs grote mensen kwetsbaar zijn. Rust zacht, qua moed en doorzettingsvermogen was je een echt voorbeeld, bedankt daarvoor."

Walter Beeckmans: "Ook al hadden we niet 100% dezelfde politieke overtuiging, ik had enorm veel bewondering voor je strijdlust en je inzet. Vooral als mens en moeder. Mijn oprecht medeleven."

Bernard De Paepe: "Wij waren partijgenoten maar ook lotgenoten, we waren zelfs vrienden geworden en hebben elkaar menig maal ontmoet. Ik 59 en jij 38, ik heb het gehaald en jij niet. Misschien was het beter andersom geweest... Mijn dochter is reeds zelfstandig maar Alexander & Marnix gaan hun mama missen. Ik heb geen woorden voor dit drama. De hemel die je reeds verdiende op aarde ga je nu zeker binnentreden."

Cathy Devis-Van Houtven, Schilde: "Lieve Marnix, Alexander,ouders, Frank. Mijn oprechtste medeleven met het heengaan van Marie-Rose. Ik heb een ontzettende bewondering voor haar! Zij leert ons de echte waarden van het leven kennen... Ik heb haar ooit een mail gestuurd toen ze net vernomen had dat ze kanker had, en heb hier vrijwel onmiddellijk antwoord op teruggekregen. Ik heb haar tevens nog ontmoet op de Antwerp Hockeyclub waar ze een ongelooflijke sereniteit uitstraalde! Ik wens het allerbeste voor haar zoontjes en ben zeker dat Frank een goeie vader voor hen zal zijn. Ook veel sterkte aan de ouders..."

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio