Ondernemend Hamme en Businessclub Zwaarveld promoten winkelen in gemeente

Ondernemend Hamme promoot dit jaar sterk de Kadobon. Onder meer rond de Kadobon en het winkelen in Hamme groeit een samenwerking met de businessclub Zwaarveld.

smeeusen

“We bundelen de krachten om samen met alle partners iedereen die in Hamme woont of werkt te motiveren om ook in Hamme te winkelen”, zegt Jan Van Damme, voorzitter van vzw Ondernemend Hamme. “Daarvoor werken we een nieuwe promotiecampagne voor de Kadobon uit.’”

Van Damme wil het succes van de kadobon verzilveren. “De verkoop steeg van 40.000 euro in 2009 tot meer dan 65.000 in 2010. Er komen in 2011 twee nieuwe winkelcampagnes bij, een rond moederdag in mei en een rond vaderdag in juni. Er vinden nu tien verkoopcampagnes plaats.”

De bedrijven die gevestigd zijn op het industrieterrein Zwaarveld gaan nauwer samenwerken met Ondernemend Hamme. Dat bevestigt Ivo Vermeeren, voorzitter van de Businessclub Zwaarveld. “Onze werking en interesses zijn afwijkend, maar de samenwerking kan lonen. Wij kunnen onze leden aansporen om hun personeel, van wie veel mensen in Hamme wonen, bij speciale gelegenheden te belonen met Kadobons, vooral nu het systeem volledig op punt staat.”

Lees meer over de Hamse Kadobon in de donderdagkrant van Gazet van Antwerpen.

052-25 70 20 052-49.97.61

Foto: Stefaan Van Hul

Wim Onselaere

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio