Vrouw bedreigd met schroevendraaier

Vrouw bedreigd met schroevendraaier

Vrouw bedreigd met schroevendraaier

Print
Deurne - Bakkerij Sire Haelewyn in de Compaensstraat werd dinsdagnamiddag overvallen door twee gewapende gangsters. Ze roofden de kassa leeg.

“Iets na 14u kwamen twee jongemannen de zaak binnen”, vertelt bakkersvrouw Miranda Crabbé. “Op dat ogenblik was alleen de winkelbediende in de zaak. De twee eisten het geld uit de kassa. De bediende reageerde aanvankelijk niet, maar toen kwam één van de twee achter de toonbank.”

“Hij haalde een schroevendraaier boven en zette die tegen de keel van de bediende. ‘Geld of ik maak u kapot’, riep hij. De bediende kon niet anders dan toegeven. Ze namen al het geld uit de kassa, zo’n 700 euro, en liepen buiten. De daders vluchtten te voet richting Ter Heydelaan.”

De politie kwam snel ter plaatse, maar kon de mannen niet vatten. Het gaat om twee jonge Noord-Afrikanen die gebroken Nederlands spraken.

Meer camerabewaking

"De buurt is er in die tien jaar echt niet op vooruitgegaan. Nog maar pas is hier ingebroken bij een paar apothekers. Wat meer camerabewaking zou zeker geen kwaad kunnen", stelt Miranda Crabbé.

De winkelbediende werd niet gewond, maar verkeerde wel in shock. Vanaf zaterdag staat ze terug in de winkel.

Foto: BFM

Alex Kestens

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio