Celebs

Matthias Schoenaerts: "Ik slikte tientallen pillen per dag"

Print

Matthias Schoenaerts: Ik slikte tientallen pillen per dag

Matthias Schoenaerts is te bewonderen in de nieuwe Vlaamse film Rundskop. Daarin heeft de acteur echter een iets forsere lichaamsbouw als we van hem gewoon zijn. Maar liefst 27 kilo kwam de acteur bij. "Ik overwoog steroïden, maar heb uiteindelijk tientallen pillen per dag geslikt.

"

Hoe kom je als redelijk tenger mannetje ruim 27 kilo bij? "Ik heb dat 2 jaar lang opgebouwd. De powertraining was zwaar, maar het ergste was het dieet van 6.000 calorieën per dag. Dagelijks at ik 6 bananen, 6 blikjes tonijn, een halve kip, een doos havermout en noem maar op. Op een bepaald moment heb ik een blender gekocht: alles mixen met water of sojamelk en opdrinken", aldus Schoenaerts in Story.

Steroïden heeft de acteur echter niet genomen. "Al heb ik er wel aan gedacht. Maar toen ik me uitvoerig liet informeren, bleek dat toch wel veel schadelijker en gevaarlijker dan ik dacht. Dus heb ik dat maar niet gedaan. Ik heb wel extra vitaminen geslikt: een resem aminozuren, creatine, visolie, eiwitshakes, dingen om de lever te zuiveren… Tientallen pillen per dag."

NIET TE MISSEN