Maatschappij bouwt 34 woningen

Print
Beveren-Waas - De Gewestelijke Maatschappij voor Huisvesting werkte het voorbije jaar zes nieuwe sociale bouwprojecten af. In totaal voegde ze 34 woningen toe aan haar bestand.

De huisvestingsmaatschappij heeft een druk jaar achter de rug. Er werden zes nieuwe projecten afgewerkt.

In de Kalishoekstraat in Melsele werden vier rijwoningen met drie slaapkamers opgeleverd. De gezinnen die deze woningen konden betrekken, stonden intussen al vijf jaar en langer op de wachtlijst.

In de Molenstraat in Kieldrecht werden zes huurappartementen gebouwd, net als in de Scheidam in Kruibeke. In de Wijnakkershoek in Bazel werden acht koopwoningen opgeleverd met telkens drie slaapkamers.

Op de hoek van de Donkerstraat en de Heiveldstraat in Beveren kwamen er vier nieuwe huurappartementen bij en in de Leon Labytstraat op de hoek met de Glazenleeuwstraat kwam een gebouw met zes huurappartementen.

De komende jaren staan er nog heel wat grootschalige projecten in de steigers. Een greep uit de planning: op het Viergemeet in Beveren komt er een mix van 85 appartementen en woningen op de hoek van de Kolkstraat met de Oude Dorpsstraat in Vrasene komen er 28 huurappartementen en 5 koopwoningen in de Cauterhoek in Kruibeke komen er 88 huurappartementen.

STTI

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio