Jongeman (18) komt om in tragisch ongeval

Jongeman (18) komt om in tragisch ongeval

Jongeman (18) komt om in tragisch ongeval

Print
Wuustwezel - In Wuustwezel is zondagmiddag de 18-jarige Yannick Segers om het leven gekomen in een zwaar verkeersongeval. Dat gebeurde vlak bij zijn thuis in Nieuwmoer (Kalmthout).

“Je had nog zo veel plannen met je auto en nog een heel leven voor je”, reageren vrienden via onze website gva.be op het tragische nieuws van Yannick Segers (18).

De jongen was gistermiddag met zijn zwarte Ford Fiesta onderweg naar zijn moeder in Kalmthout. Hij reed in Wuustwezel over de Nieuwmoerse Steenweg richting Nieuwmoer, toen hij plots om een onbekende reden begon te slingeren. Net op dat moment kwam in de andere richting een koppel uit Brasschaat met een jeep aanrijden. Yannick botste frontaal op de jeep.

Door de klap greep de jeep Yannicks auto nog in de flank aan de passagierskant. De klap eindigde voor Yannick tegen een boom aan de kant van de weg. De jongeman raakte geplet tussen de jeep en de boom en had geen kans. Zelfs de deur aan zijn kant was naar buiten gedrukt door de enorme impact van de jeep. Hij stierf ter plaatse aan zijn verwondingen.

De 50-jarige chauffeur van de jeep raakte lichtgewond, de passagier raakte zwaargewond. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden van het zware ongeval.

Door het ongeval bleef de Nieuwmoerse Steenweg urenlang afgesloten, tot de wrakken getakeld waren.

Foto: BFM Sylvia Mariën, Stijn De Koning
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio