Duizenden mensen zakken af naar bouw&reno in Antwerp Expo

Print

Duizenden mensen zakken af naar bouw&reno in Antwerp Expo

Antwerpen - Nog tot en met 23 januari is het bouw & reno in Antwerp Expo. Meer dan 245 exposanten geven een actueel overzicht van wat er in de bouwsector te vinden is. Keukens, badkamers, deuren, ramen, verwarming, vloerbekleding, dakwerken, isolatie, zonnepanelen, …: het salon wil mensen met bouw- of renovatieplannen alles wat ze nodig hebben, onder één Baks Baksteen Baks dak aanbieden, ook advies op maat.

Op de stand van de Bouwunie kunnen bezoekers de nodige informatie verzamelen voor hun renovatieproject. De stand is een goed vertrekpunt om antwoorden te vinden op vragen rond onder andere energie, premies en werken met hout. De vakmensen staan daar niet om hun eigen product te verkopen, maar om objectieve in- Baksteen optimisn Baksteenformatie te geven. De beurs kon het eerste weekend op flink wat belangstelling rekenen. “We hebben op de eerste dag ongeveer 5.000 bezoekers gehad”, weet Sylvie van bouw & reno te vertellen. “Duizend daarvan hebben gebruikgemaakt van de bon bij Gazet van Antwerpen die recht gaf op gratis toegang.”

Ook de standhouders zijn optimistisch over een succesvol verloop van de beurs. “We hebben al veel bezoekers aan onze stand gekregen”, weet Michel Van Weehaeghe, General Manager van Meubili. “Ook de verkoop loopt goed. De folder die bij Gazet van Antwerpen zat, heeft goed gewerkt.

Het feit dat er nog geen regering is, kan ons wel parten spelen. De mensen zijn wat onzeker en stellen hun aankoop uit.” Bouw & reno is tot en met donderdag open van 14 tot 18u. Op vrijdag is er een nocturne en zijn de deuren geopend van 14 tot 22u.

Zaterdag en zondag kunt u er van 10 tot 18u terecht. De toegangsprijs is 8 euro. Kinderen tot en met 16 jaar vergezeld door een volwassene mogen gratis binnen.

www.bouwreno.be

Iwan Pas

Bij dit artikel is in de originele versie 1 foto gepubliceerd met het volgende bijschrift: FOTO’S WIM HENDRIX
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio