Vier wagens beschadigd aan Italiëlei

Print
Antwerpen - De politie pakte zondagochtend vier mannen op die beschadigingen hadden aangebracht aan verschillende wagens. De politie werd ingelicht door enkele getuigen. Dat meldt de lokale politie.

Medewerkers van ‘De Lijn’ hadden zaterdagochtend, om 06.30 uur, net een kantoor aan de Italiëlei verlaten toen één van hen zag dat er vier mannen over de Italiëlei wandelden. Eén van die vier duwde op zeker moment een hekken omver. De vier wandelden dan in de Violierstraat.

De twee getuigen hoorden kort nadien vanuit de Violierstraat een gekraak. Toen ze zelf ook in de Violierstraat kwamen zagen ze dat van enkele geparkeerde wagens de rechter zijspiegel was afgebroken. De vier mannen die ze eerder al hadden opgemerkt wandelden wat verder in de Violierstraat weg van de beschadigde auto’s. Er waren op dat ogenblik geen andere personen aanwezig in de straat.

Inmiddels was de politie in kennis gesteld. De twee getuigen bleven de verdachten volgen tot op de De Keyserlei. Daar werden de vier verdachten door de politie aangetroffen. De ganse tijd waren de twee getuigen de vier mannen blijven volgen vanop een afstand.

Bij verder onderzoek bleek dat in de Violierstraat van drie wagens een zijspiegel was afgebroken, op de Italiëlei gebeurde hetzelfde met één wagen.

De vier opgepakte mannen (tussen de 24 en 30 jaar oud, alle vier uit Lokeren) ontkenden dat zij de beschadigingen hadden aangebracht.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio