Seks & Relaties

Zo doet 'supermama' Gwyneth Paltrow het - en u dacht dat u het moeilijk had

Print

Zo doet 'supermama' Gwyneth Paltrow het - en u dacht dat u het moeilijk had

Dacht je dat je het zwaar had als werkende moeder? Dan heb je de dagtaken van Gwyneth Paltrow nog niet aangehoord. De actrice vindt van zichzelf dat ze zo'n drukbezet leven heeft, dat ze er een artikeltje over schreef.

"Geen goed begin van de dag.

Toen ik de automatische koffiemachine wou opzetten, gaf hij een raar geluidje. Vervolgens kwam er een foutmelding op het scherm staan waardoor ik mijn favoriete kopje koffie heb moeten missen. Heb Apple op tijd in haar uniform kunnen hijsen en haar te eten gegeven, maar nog steeds geen kuch of zicht van Moses. Het is nu 8 uur en we moeten het huis uit zijn tegen 8u20", begint Paltrow haar 'dagboek'. "Ik ben dan maar naar de kleine man zijn kamer gegaan om hem wakker te maken. Hij was blij me te zien en viel in mijn armen van dankbaarheid om hem wakker te maken. Ik maakte hem een snel ontbijt bestaande uit eieren en toast gevolgd door een lepeltje lijnzaadolie, wat ik al mijn kinderen dagelijks probeer te geven. Iedereen op tijd in de auto krijgen was een heel gedoe: we doorworstelen momenteel een periode waarin niemand naar mij luistert", gaat Paltrow verder.

Sporten

"Eenmaal terug thuis van school heb ik 45 minuten gesport gevolgd door mijn dagelijkse bilspieroefeningen. Daarna snel naar boven gelopen voor een douche. Tijdens het wassen mijn stretchoefeningen gedaan terwijl de conditioner zijn werk deed bij mijn haar. Door het tijdsgebrek moest ik daarna hollen naar mijn volgende afspraak: een repetitie met mijn muziekband. Moest mijn stemoefeningen alleen in de auto doen, niet meteen een goed zicht. Medebestuurders keken me maar raar aan. Meteen na de 2 uur durende repetitie, heb ik een nogal belangrijk interview in de auto gegeven, en heb me daarna 2 uurtjes teruggetrokken in mijn kantoor om verdere interviews via de telefoon te geven voor mijn nieuwste film."

De kinderen ophalen was door het drukke tijdschema van Paltrow niet mogelijk, waardoor de nanny voor de kinderen moest instaan. "Kinderen zijn net binnengestormd en spelen nu in mijn kantoor terwijl ik mijn e-mails beantwoord. Ze spelen een spelletje op de iPad, ze zijn geobsedeerd door dat 'speeltje'. Daarna is het etenstijd: we smullen van een bruine rijstschotel, zoete aardappelen en voor de kinderen een super zoet cakeje. Nu snel de kinderen in bed krijgen, mijn jasje aantrekken, wat blush opdoen en dan op meidenavond trekken", besluit Paltrow.

Dus lieve moeders, wees getroost: volgende keer dat uw Senseo niet meer werkt, uw kinderen de deur toegooien wanneer u ze probeert wakker maken, uw auto niet meer start door het winterweer, uw kinderen boos zijn omdat ze te laat op school aankomen, de winkelzakjes scheuren onder het gewicht van de goedkope 'witte' producten, u een spuug- of erger vlek op die nieuwe broek bemerkt, de gsm stuk gaat en u amper tijd heeft om uw huis op te poetsen vooraleer uw kinderen alles weer 'bevuilen' met hun besmeurde poppen, autootjes en legoblokken, besef dan dat ook Gwyneth Paltrow wel eens een moeilijk dagje heeft.

NIET TE MISSEN