Bestuurder kritiek na ongeval in Melsele

Bestuurder kritiek na ongeval in Melsele

Bestuurder kritiek na ongeval in Melsele

Print
Beveren-Waas - Een bestuurder is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt na een ongeval op de E34 - N49 in Melsele, in de richting van Zelzate. Volgens ooggetuigen was het ongeluk het gevolg van overdreven snelheid.

Kort na 04.00 uur scheurde een Porsche enkele vrachtwagens voorbij op de E34 - N49. Kort daarop zagen enkele getuigen de wagen, ter hoogte van de Kwarikweg, van de weg geslingerd worden. De auto smakte onder meer tegen vier bomen en een vangrail en kwam in de berm tot stilstand. Vermoedelijk werd het voertuig gevangen door een sterke zijwind.

De wagen werd nagenoeg geëxplodeerd en de onderdelen lagen breed verspreid over de rijbaan en zeker drie vrachtwagens en een personenwagen liepen daardoor schade op. Het slachtoffer werd naast het voertuig aangetroffen en werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.

De rechterrijstrook en de pechstrook werden een tijdlang afgesloten omdat er olie en benzine verspreid lagen over de weg. Daardoor ontstond er een file bij de start van de ochtendspits.

Foto: BFM

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio