Kapellenaren enthousiast over nieuwjaarsreceptie

Print

Kapellenaren enthousiast over nieuwjaarsreceptie

Kapellen - Het gemeentebestuur kon het tijdstip van haar eerste nieuwjaarsreceptie voor de bewoners niet beter getimed hebben. Onder een heldere hemel bij een zachte temperatuur troepten heel wat mensen zondagmiddag samen op het dorpsplein naast de ijspiste. Er was een origineel cadeautje voorzien: de aanwezigen konden voor hun glühwein of warme choco eerst een Kapellen-mok gaan afhalen en die behouden. De sfeer was echt gezellig: vuurkorven, een muzikaal bandje en de vijftal chalet-achtige kraampjes waar het constant aanschuiven was, droegen daar toe bij. De aanwezigheid van burgemeester en schepenen werd ook gesmaakt door de aanwezigen.
Guy Achten (dit jaar 70 j): " Dit is nog eens een fantastisch initiatief waarvoor ik uit mijn luie zetel gekomen ben. Nu kan ik hier een gewone en losse babbel slaan met de burgemeester en schepenen. Een ideale manier vind ik om de mensen op een aangename manier eens nader kennis te laten maken met het bestuur."

Jefke, Jef, Luc, Francine, Nicole en Prinske zijn geburen op Klein Heiken. Zij profiteren van de gelegenheid om er een 'geburendag' van te maken. Jef (2e van links op de foto):" Dit is echt schitterend in mekaar gezet! Schrijf maar eens gerust dat we toch een goede burgemeester hebben!" Francine (midden) voegt er aan toe: " Het is hier echt goed en er is voor elk wat wils" waarop Jef snel toevoegt;" Of ze dat elk jaar mogen doen?! Elke week wat mij betreft! Ha ha ha!"

Bijgaande foto's geven een idee van de toeloop en de sfeer.

Roland Haentjens
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio