Niet-gebruikte tickets 'Sound of the City' toch terugbetaald

Niet-gebruikte tickets 'Sound of the City' toch terugbetaald

Niet-gebruikte tickets 'Sound of the City' toch terugbetaald

Print
Schoten - ‘Sound of the City’ betaalt de ongebruikte tickets van het nieuwjaarsfeest in de Waagnatie terug. Dat heeft de organisatie gisteren bekendgemaakt. Thijs Theunis (22) uit Schoten kan zijn actie dus staken.

De organisatie van het uit de hand gelopen ‘Sound of the City’-feest is allerminst gelukkig met de berichtgeving in uw krant. De organisatoren vinden dat hun feest wél behoorlijk voorbereid was en dat er meer dan voldoende personeel was ingezet. Maar heel wat gedupeerden blijven dat tegenspreken.

Om hen tegemoet te komen, heeft de organisatie beslist om alle nietgebruikte tickets te vergoeden. Heel wat mensen raakten na uren wachten niet binnen. Niet-gescheurde, niet-gebruikte tickets kunnen teruggebracht worden naar Fnac.

Daar zullen ze volledig worden terugbetaald, uiterlijk tot 21 januari. “Normaal doen wij dat nooit”, zegt men bij Fnac. “Maar dit is dan ook een extreem geval.”

Wie tickets rechtstreeks bij de organisator kocht, kan ze terugsturen naar Sound of the City, postbus 11, Belgiëlei 247, 2018 Antwerpen, met vermelding van naam en rekeningnummer. Of er een vergoeding komt voor ongebruikte drankbonnen en verloren kleding, is nog niet duidelijk. “Wij evalueren nu alle klachten om er een passend gevolg aan te geven”, zegt de organisatie.

SyMa

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio