Radicale imam tegen Shariah4Belgium: "Ik ga jullie slaan"

De Nederlandse Imam Sheikh Fawaz Jneid haalt uit naar Shariah4Belgium en Shariah4Holland, de moslimorganisaties die de islamitische wet willen invoeren in België en Nederland. "Als ik jullie te pakken krijg, zal ik jullie slaan!"

ikerremans

"Of deze jongeren zijn geestelijk krankzinnig en irrationeel, of het betreft hier een verzameling uitbuiters en misdadigers die uit zijn op bloedvergieten en dit vanuit de islam willen rechtvaardigen”, aldus imam Fawaz uit Den Haag. Hij vraagt aan de autoriteiten in Nederland en België om de verantwoordelijken achter Shariah4Holland en Shariah4Belgium te arresteren.

Ziektes

"Indien deze figuren daadwerkelijk lijden aan geestelijke stoornissen, dan is het de plicht hen in een geestelijke inrichting op te sluiten. Anders moeten zij achter slot en grendel in de gevangenis verdwijnen", zegt Fawaz nog.

Het gaat hier om dezelfde imam die ooit ernstige ziektes wenste voor Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali. Zelfs voor deze radicale moslim zijn de moslimorganisaties te radicaal.

'Moordenaars'

Abou Imran, woordvoerder van Shariah4Belgium en Shariah4Holland, reageerde woedend en telefoneerde Fawaz om een reactie. Dat gesprek zette Imran ook stiekem op internet. "Jullie zijn geen mujahideen. Jullie zijn moordenaars en onrustzaaiers", foetert Fawaz aan de telefoon. "Jullie schrikken af van de islam. Maak je er niet druk over als de ongelovigen jullie opsluiten, als ík jullie te pakken krijg, zal ik jullie slaan!”, waarschuwt de Haagse imam nog.

Abou Imran op zijn beurt ontkent dat hij banden heeft met Al-Qaida of met terrorisme. Hij verwijt de Haagse moskee dat ze samenwerken "met de ongelovigen".