Chelsea volgt Kevin De Bruyne

Chelsea volgt Kevin De Bruyne

Chelsea volgt Kevin De Bruyne

Print
De Engelse topclub Chelsea nodigt Kevin De Bruyne (19) uit op Stamford Bridge. Het was de teneur van een bericht dat gisteren door enkele kranten van het Waalse SudPresse de wereld werd ingestuurd. Vervolgens kreunde de gsm van manager Patrick De Koster onder de tientallen oproepen, die hij te verwerken kreeg.

“Chelsea heeft zich niet bij mij gemeld”, corrigeerde hij, “maar er waren wel al informele contacten via een tussenpersoon.”

“Voor alle duidelijkheid: er is nog geen enkel contact geweest van iemand van Chelsea met Racing Genk, Kevin De Bruyne of mij”, zegt De Koster. “Wel was er een informeel contact van een tussenpersoon met mij. Ik kan niet preciseren over wie het gaat maar het is wel iemand die veel met Chelsea samenwerkt. Hij heeft laten verstaan dat Kevin De Bruyne een van de vele jonge spelers is die door Chelsea gevolgd worden."

“Kevin is hier bij me op vakantie, we hebben er al rustig over kunnen praten. Hij kan alles goed plaatsen, weet dat er nog heel veel als’en in het spel zijn. Hij heeft het bovendien prima naar zijn zin in Genk en heeft al vaker aangegeven dat hij zeker dit seizoen afmaakt in de Cristal Arena. Daarna is er nog tijd genoeg om alles rustig op een rijtje te zetten”, aldus de manager van het Genkse goudhaantje.

Meer voetbalnieuws