De Allerslimste Mens: Linda De Win komt eraan

De Allerslimste Mens: Linda De Win komt eraan

De Allerslimste Mens: Linda De Win komt eraan

Print
Studio 100-baas Hans Bourlon is uitgeschakeld in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. In het finalespel versloeg Paul D'Hoore Bourlon nipt met een vraag over het Glazen Huis van Studio Brussel. Ondanks zijn black-out won Bart De Wever zijn tweede aflevering op rij.

“Een verrassende wending”, zei Erik Van Looy donderdagavond. De eerste vier rondes was er geen houden aan, maar tijdens de laatste wist Bart De Wever plots niks over ‘zijn’ fragment.

Linda De Win

Hans Bourlon wist dat het om de Russische journaliste Politkovskaja ging, maar noch hij, noch Paul D’Hoore – op dat ogenblik konden ze allebei nog winnen – gingen met de resterende punten aan de haal. Daardoor won De Wever toch, met amper acht punten voorsprong op D’Hoore.

D’Hoore en Bourlon waren aan elkaar gewaagd tijdens het eindspel, maar met vier juiste antwoorden op de vraag ‘Behalve Tomas De Soete, wie heeft er nog allemaal in het Glazen Huis gezeten?’ speelde de beursspecialist de Studio 100-baas uiteindelijk naar huis.

Maandag komt de winnares van vorig seizoen, VRT-journaliste Linda De Win, de twee overblijvers vervoegen. In de jury zit dan Sien Eggers, naast vast jurylid Philippe Geubels.

'De Allerslimste Mens ter Wereld', rond 22 uur op Eén

De Win Linda De Win

WIE?: VRT-journaliste
VORIGE DEELNAME: Winnaar van vorig seizoen
AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 1dhoore Paul D'Hoore

WIE?: Beursspecialist
VORIGE DEELNAME: Derde plaats in seizoen 1
AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 2De Wever Bart De Wever

WIE?: N-VA-voorzitter
VORIGE DEELNAME: Eindigde in 2009 tweede
AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 3Foto's: VRT

Nu in het nieuws