Ook Evi Goffin verlaat GUNKtv

Ook Evi Goffin verlaat GUNKtv

Ook Evi Goffin verlaat GUNKtv

Print
Twee jaar geleden begon Evi Goffin als een boegbeeld bij GUNKtv, maar nu houdt de voormalige zangeres van Lasgo het voor bekeken bij de gameszender. Ze blijft wel in hetzelfde wereldje, namelijk 'GameNuts', de gameswebsite van Frank Molnar die begin september moest opstappen bij GUNKtv.

"Ik zie het echt niet meer zitten om nog mee te werken aan een concept waar ik zelf niet meer in geloof", zegt Goffin. "De laatste maanden is de ziel volledig verdwenen uit GUNK. Daarom ook dat ik een ander pad kies, waar wél toekomst in zit met mensen die ik wél vertrouw."

Met het vertrek van Evi Goffin blijft het gerucht dat de zender gaat verdwijnen meer en meer de kop opsteken. Maar GUNKtv-baas Stefan Devroey reageert: "GUNKtv doet het fantastisch goed en blijft maandelijks marktaandeel veroveren onder de jongerenzenders. In december stemden meer dan een miljoen kijkers af op de digitale zender vooral dankzij zij de live uitzendingen van het wereldrecord gamen. Ondertussen heeft de zender zijn vernieuwing blijven verderzetten en zijn er daardoor ook heel wat nieuwe gezichten bijgekomen en oude gezichten zijn moeten vertrekken. Spijtig genoeg vinden enkele van de oude gezichten onder leiding van Frank Molnar die zijn ontslag na de Madonna affaire moeilijk kan verteren het nodig om moddercampagne in de media te beginnen als zou de zender binnenkort verdwijnen. Niets is uiteraard minder waar. Wij voelen ons vereerd als zij ons als concurrentie zien want dat is een teken dat we goed bezig zijn, maar veel aandacht kunnen we daar niet aan besteden."

MEEST RECENT