Twee gewonden na werpen sneeuwballen

Een sneeuwballengevecht wordt niet door iedereen geapprecieerd. In het Antwerpse ontstonden er zowaar vechtpartijen. Daarbij vielen twee gewonden.

kscherpenberg

Om half negen reed een 20-jarige bestuurder met zijn wagen door de Abdijstraat. Daar werd zijn voertuig bekogeld met sneeuwballen door een groepje van vijf jongeren. De chauffeur liet zijn ongenoegen blijken door te toeteren. Daarop trapte één van de jongeren tegen zijn auto. De bestuurder stapte uit waarna hij enkele rake klappen kreeg. Hij raakte gewond in het gezicht en moest verzorgd worden in het ziekenhuis. Van de agressieve sneeuwbalgooiers was geen spoor meer.

Open raampje

In de nacht van zaterdag op zondag, om 3 uur, gooide een 30-jarige Antwerpenaar een sneeuwbal naar een voorbijrijdende wagen ter hoogte van Café Local aan de Waalse Kaai. Omdat het raampje van de auto openstond, belandde de sneeuwbal binnen. Het voertuig stopte en de vier inzittenden stapten uit.

Ze sloegen en stampten de dertiger die de sneeuwbal had gegooid. Daarna vluchtten ze weg. Het slachtoffer moest met een ambulance worden overgebracht naar het Sint-Vincentiusziekenhuis. De politie spoort nu op basis van getuigenverklaringen de eigenaar van de auto op.

Vastgoed

Jobs in de regio