Pieto!nk rolt op wieltjes naar Glazen Huis

Zondag, 19 december vindt de actie 'Pieto!nk rolt for Life' plaats. Vier animatoren van de mobiele speelpleinwerking Pieto!nk gaan op wieltjes (rolschaatsen, step, gocart .) van Hamme naar Antwerpen. Zo draagt de mobiele speelpleinwerking uit haar steentje bij aan de 'Music For Life'-actie van Studio Brussel.

arlette vanden bonne

Op de kerstmarkt van vrijdag 17 en zaterdag 18 december brengt Pieto!nk Mickey en Minnie Mouse naar Hamme. Wie met hen op de foto wil, kiest zelf welk bedrag die daarvoor geeft. De foto's kan je nadien terugvinden op de site van Pieto!nk. Zo hopen de animatoren van Pieto!nk een mooi bedrag aan sponsorgeld te kunnen overhandigen aan de presentatoren in het glazen huis.

Joke Dierickx barst samen met Kim Copejans, Wouter Weyn en Lien Van den Broeck van energie en enthousiasme. "Zondag 19 december vertrekken we van op de Markt van Hamme op rolschaatsen, met steps en go-carts naar het Glazen Huis", vertelt Joke Dierickx. "De tocht gaat via Tielrode, Temse, Steendorp, Bazel en Kruibeke naar het Glazen Huis op de Groenplaats in Antwerpen. Daar hopen wij zondagavond na een tocht van dertig kilometer aan de komen.

Onderweg rekenen wij op aanmoedigingen van de bewoners en toevallige voorbijgangers in de dorpen langsheen het traject. Er is via de jeugdraad al 500 euro ingezameld. Daarbij komt nog de opbrengst van de 'Mickey en Minnie Mouse'- actie tijdens de kerstevenementen van vrijdag en zaterdag."

WIM ONSELAERE

www.pietoink.be

pietoink@gmail.com.

0473 81 52 95, 0475 48 31 58

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio