Ben Crabbé nieuwe favoriet 'Allerslimste Mens ter Wereld'

Niet langer VRT-nieuwslezer Freek Braeckman, maar wel Blokken-presentator Ben Crabbé is de grote favoriet om de 'Allerslimste Mens ter Wereld' te winnen. Dat blijkt uit cijfers van de Unibet bookmakers.

fvangarderen

Voor de aanvang van het programma bleek dat Braeckman de topfavoriet was om de titel in de wacht te slepen. Hoewel de man nog niet heeft mogen meequizzen, is hij intussen wel al voorbijgestoken door Ben Crabbé.

Vijf deelnames

Ben Crabbé is sinds zijn overwinning van donderdag alleszins de kandidaat met het meeste deelnames op zijn conto. De kwispresentator doet maandag voor de vijfde keer mee dit seizoen.

De finale werd gespeeld tussen nieuwkomer Rob Vanoudenhoven en Bent Van Looy. Vanoudenhoven startte met een lichte voorsprong, maar zijn kennis over Barbara Sarafian nekte hem.

1 tegen 4,5

Wie via Unibet één euro inzet op Crabbé kan 4,5 euro terugverdienen. Dat was eerst het geval bij Braeckman, maar die krijgt nu de notering van 6 tegen 1.

Das Pop-frontman Bent Van Looy (8 tegen 1) staat op de derde plek. De vierde plaats wordt gedeeld door komieken Wouter Deprez en Bert Kruismans (9 tegen 1).

Helemaal onderaan de ladder stond eerder Alain Grootaers, de broer van Kreuners-zanger Walter. De man die de titel tijdens het eerste seizoen binnenhaalde, stond genoteerd aan 66 tegen 1. Nu staat hij nog maar aan 10 tegen 1.

Dit zijn de deelnemers van donderdag:

De Allerslimste Mens, maandagavond op Eén

Foto's: VRT

Eva Brems WIE?: Hoogleraar en Groen!-parlementslid VORIGE DEELNAME: Haalde brons in het zesde seizoen AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 1

Bent Van Looy WIE?: Zanger van Das Pop VORIGE DEELNAME: Eindigde vorig seizoen op de derde plaats AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 4

Ben Crabbé WIE?: Tv-presentator VORIGE DEELNAME: Verliezend finalist in 2003 AANTAL AFLEVERINGEN NIEUW SEIZOEN: 5

Vastgoed

Jobs in de regio