Celebs

Mariah Carey verwacht toch een tweeling

Print

Mariah Carey verwacht toch een tweeling

Diva Mariah Carey is dan toch in verwachting van een tweeling. Dat heeft haar man Nick Cannon onthuld in zijn radioshow. Carey versprak zich zelf een paar weken geleden tijdens een interview, maar ontkende vervolgens dat ze twee spruiten krijgt.

"We krijgen een tweeling", onthulde Cannon tijdens zijn 'Rollin' With Nick Cannon'-radioshow. Volgens de komiek was zelfs de Amerikaanse president Barack Obama nieuwsgierig naar zijn kinderen. Carey trad zondag op tijdens een kerstconcert en liep in de coulissen Barack en zijn vrouw Michelle tegen het lijf.

"Ze vroegen mijn vrouw of ze in verwachting was van een tweeling", vertelt Cannon. "Tot dan toe had ze het nieuws op aanraden van onze artsen met niemand gedeeld. Maar vanwege alle emoties en omdat ze overdonderd was door de vraag van de president, bevestigde ze het."

Een ander geheim houden Carey en Cannon nog wel voor zichzelf. Wanneer de kinderen, waarvan het geslacht nog onbekend is, het levenslicht moeten zien hebben de twee niet bekendgemaakt.

NIET TE MISSEN