Celebs

Winona Ryder: "Mel Gibson anti-semitische homofoob"

Print

Winona Ryder: Mel Gibson anti-semitische homofoob

Actrice Winona Ryder zegt dat haar collega Gibson een homofoob is, die zich bovendien bezondigt aan jodenhaat.

Het is een tumultueus jaar geweest voor Gibson. Hij brak met de Russische Oksana Grigorieva, die hem ervan betichtte losse handjes te hebben; hij zou haar in het gezicht hebben geslagen en haar tanden hebben gebroken.

Enkele telefoongespekken waarin Gibson racistische praat verkocht, lekten uit. Gibson heeft het bovendien al lang moeilijk om van de fles te blijven en uit een rapport blijkt dat hij ooit anti-semitische opmerkingen maakte tegenover een politieagent.

Winona Ryder zegt dat ze de donkere kantjes van Gibson echter al langer kent. 15 jaar geleden zou hij al homofobe en anti-semitische opmerkingen hebben gemaakt in haar bijzijn.

"15 jaar geleden was ik samen met een homoseksuele vriend op zo'n groot Hollywood-feest. Gibson was echt dronken en maakte een afschuwelijke homo-mop. En op de een of andere manier kwam naar boven dat ik joods ben. Hij zei iets over "oven-ontwijkers" maar ik snapte het niet. Het was zo'n vreemd moment en ik besefte dat hij anti-semitisch en homofoob is. Niemand geloofde me."

Een woordvoerder van Gibson ging niet in op Ryders verhaal.

NIET TE MISSEN