Mode

De ideale outfit voor je avondje uit

Print

De ideale outfit voor je avondje uit

Een avondje stappen, een gezellig dinertje, een brunch, een sportevenement bijwonen… Wanneer je een avondje uit plant, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Maar wat trek je nu best aan?

Dansen

Een avondje dansen of een feestje bij iemand thuis vraagt voor een leuk cocktailjurkje.

Kant en satijn zijn echte musthaves deze winter. Ga voor een zwarte of een nude variant, dat zijn niet alleen de it-kleuren van dit najaar, maar ze blijven ook tijdloos elegant.

Brunch

Ben je uitgenodigd voor een brunch met de familie of vrienden? Kies dan voor een comfortabele look, zonder dat je het sexy-gehalte vergeet. Een losse, gebreide trui gecombineerd met een minirokje doet het perfect.

Dinertje

Een dinertje kan perfect in een lederen legging met een los T-shirt en een gecentreerd jasje. Denk Kim Kardashian en je zit altijd juist. Ga voor een strakke broek, een zijden blouse en hoge naaldhakken.

Sportevenement

Wanneer je naar een sportevenement trekt, is het belangrijk om zo casual mogelijk voor de dag te komen. Een jeans is dan de perfecte outfit. Combineer de broek met een topje en een wijd uitgesneden, breed T-shirt. Dankzij de laagjes kan je altijd iets uit- of aantrekken, naargelang de temperatuur in de sporthal.

NIET TE MISSEN