Rode Duivels gingen feesten in Brussel tijdens interlandbreak, Spaanse media bekritiseren Eden Hazard

Op sociale media is er een filmpje opgedoken van Eden Hazard (31) in een nachtclub. De beelden van de Rode Duivel lijken vrij onschuldig, maar in Spaanse media worden ze wel op kritiek onthaald.

Jonas Withouck

“Eden Hazard, betrapt op feesten met een mysterieuze vrouw”, titelt het Spaanse Sport. “Een paar dagen geleden klaagde Hazard, een van de duurste aanwinsten in de geschiedenis van de club (Real Madrid, red.), over zijn gebrek aan speeltijd dit seizoen, maar zijn houding buiten het veld is verre van voorbeeldig”, klinkt het kritisch voor de Rode Duivel.

Rode Duivels op stap in Brussel

De beelden zouden volgens Spaanse media in een nachtclub in België gemaakt zijn en meer bepaald van vorige vrijdagavond dateren. Of de beelden effectief op die avond gemaakt zijn, kunnen we niet bevestigen. Maar wat wel zeker is: de Rode Duivels kregen toen vrij van bondscoach Roberto Martinez, die zijn spelers na de vrijdagtraining pas zaterdag opnieuw op het oefencentrum in Tubeke verwachtte. En wat ook een feit is: de Rode Duivels gingen op stap in de Brusselse discotheek Bloody Louis. Toch opvallend, minder dan 48 uur voor de (beslissende) Nations League-wedstrijd in en tegen Nederland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER DE RODE DUIVELS