©  Geert Van de Velde

Wat met je tickets voor Tomorrowland nu festival niet doorgaat?

Nadat de burgemeesters van Boom en Rumst eerder weigerden om een vergunning toe te kennen voor Tomorrowland, heeft de organisatie nu zelf besloten dat het nog weinig zin heeft. De twee weekends die Tomorrowland dit jaar wou organiseren, waren al volledig uitverkocht. En wie zo’n ticket kon bemachtigen, zal voorlopig nog even moeten wachten op een eventuele terugbetaling.

“Nu het festival echt niet kan doorgaan, zullen waarschijnlijk heel wat mensen hun ticket overzetten naar 2022”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen.

Dat deed de organisatie ook al met de 400.000 tickets die in januari 2020 gekocht werden. Maar nu het festival voor het tweede jaar op rij niet doorgaat, zal de wachtrij voor wie het festival in 2022 wil meemaken enorm lang worden. Hoe ze dat gaan oplossen, is nog niet duidelijk.

Wilmsen benadrukt dat elk ticket gekoppeld is aan een Tomorrowland-account en dat er via die account duidelijk gecommuniceerd zal worden. “Dat voor elk type ticket. Zowel voor het eerste als het tweede weekend. Met of zonder camping.” (sgg)