Heeft u vragen over deze actie?

Bel 03 210 06 01
1. De actie
2. Uw iPad Air
3. Uw krantenabonnement
4. Gazet van Antwerpen op uw iPad Air

1. De actie

Waar gaat de actie over?
Momenteel loopt er een promotie voor nieuwe abonnees. Neem nu een 24-maanden(winkel)abonnement op Gazet van Antwerpen + iPad Air. U betaalt slechts €34 per maand voor de papieren krant van maandag tot zaterdag + 6 dagen digitaal of €29 voor de papieren krant enkel op zaterdag + 6 dagen digitaal of €27 voor 6 dagen Gazet van Antwerpen digitaal en dat gedurende 24 maanden. Inschrijven op het aanbod kan online via www.gva.be/actie, via een persoonlijke voordeelkaart of telefonisch via 03 210 06 01.

Tot wanneer loopt deze actie?
Tot en met 30 september 2014, of zolang de voorraad strekt.

Geldt deze actie ook in het buitenland?
Deze actie geldt alleen bij bezorging van de krant in België.

Wie mag deelnemen aan deze actie?
Enkel nieuwe abonnees. Een 'nieuwe abonnee' betekent een meerderjarige natuurlijke persoon die geen abonnee is van Gazet van Antwerpen. Deze persoon had in de periode van 12 december 2013 tot 30 september 2014 geen winkelabonnement of ontving Gazet van Antwerpen niet op het betreffende adres.

Hoeveel voordeel krijg ik als ik deelneem aan de actie?

De papieren krant van maandag t.e.m. zaterdag + 6 dagen digitaal + iPad Air wifi

Abonnementsvorm Prijs per maand Voordeel per maand*
GvA in uw brievenbus van maandag t.e.m zaterdag + digitaal van maandag t.e.m. zaterdag op uw iPad Air wifi. € 34 € 22,69

*Het voordeel is berekend als volgt: basis is het winkeltarief over een periode van 24 maanden (t.w.v. € 881,60 euro) en de iPad Air wifi (t.w.v. € 479). U betaalt in totaal slechts € 816 en bespaart dus € 544,60.

De papieren krant van maandag t.e.m. zaterdag + 6 dagen digitaal + iPad Air wifi én 3G-toegang

Abonnementsvorm Prijs per maand Voordeel per maand*
GvA in uw brievenbus van maandag t.e.m zaterdag + digitaal van maandag t.e.m. zaterdag op uw iPad Air wifi én 3G-toegang. € 39 € 22,69

*Het voordeel is berekend als volgt: basis is het winkeltarief over een periode van 24 maanden (t.w.v. € 881,60 euro) en de iPad Air wifi én 3G-toegang (t.w.v. € 599). U betaalt in totaal slechts € 936 en bespaart dus € 544,60.

De papieren krant elke zaterdag + 6 dagen digitaal + iPad Air wifi

Abonnementsvorm Prijs per maand Voordeel per maand*
GvA elke zaterdag in uw brievenbus + digitaal van maandag t.e.m. zaterdag op uw iPad Air wifi. € 29 € 17,08

*Het voordeel is berekend als volgt: basis is het winkeltarief over een periode van 24 maanden (t.w.v. € 626,80 euro) en de iPad Air wifi (t.w.v. € 479). U betaalt in totaal slechts € 696 en bespaart dus € 409,8.

De papieren krant elke zaterdag + 6 dagen digitaal + iPad Air wifi én 3G-toegang

Abonnementsvorm Prijs per maand Voordeel per maand*
GvA elke zaterdag in uw brievenbus + digitaal van maandag t.e.m. zaterdag op uw iPad Air wifi én 3G-toegang. € 34 € 17,08

*Het voordeel is berekend als volgt: basis is het winkeltarief over een periode van 24 maanden (t.w.v. € 626,80) en de iPad Air wifi én 3G-toegang (t.w.v. € 599). U betaalt in totaal slechts € 816 en bespaart dus € 409,80.

Gazet van Antwerpen 6 dagen digitaal + iPad Air wifi

Abonnementsvorm Prijs per maand Voordeel per maand*
GvA digitaal van maandag t.e.m. zaterdag op uw iPad Air wifi. € 27 € 10,25

*Het voordeel is berekend als volgt: basis is het winkeltarief over een periode van 24 maanden (t.w.v. € 414,96) en de iPad Air wifi (t.w.v. € 479). U betaalt in totaal slechts € 648 en bespaart dus € 245,96.

Gazet van Antwerpen 6 dagen digitaal + iPad Air wifi én 3G-toegang

Abonnementsvorm Prijs per maand Voordeel per maand*
GvA digitaal van maandag t.e.m. zaterdag op uw iPad Air wifi én 3G-toegang. € 32 € 10,25

*Het voordeel is berekend als volgt: basis is het winkeltarief over een periode van 24 maanden (t.w.v. € 414,96) en de iPad Air wifi (t.w.v. € 479). U betaalt in totaal slechts € 648 en bespaart dus € 245,96.

Waarom is er een verschil tussen deze actie aan € 34/maand en het domiciliëringstarief van € 24,90/maand die op jullie website wordt voorgesteld?

Het gaat hier om een pakket-prijs voor een 24-maanden(winkel)abonnement op de krant + iPad Air wifi. Of om een pakket-prijs voor een 24-maanden(winkel)abonnement op de krant + iPad Air wifi én 3G-toegang aan €39/maand.

Er ging iets mis tijdens het online bestellen van het (winkel)abonnement. Wat moet ik doen?
Neem contact op met ons op het telefoonnummer 03 210 06 01.

Kan ik mijn (winkel)abonnement inschrijven via mijn bedrijf?
Ja, bel hiervoor naar 03 210 06 01. Dit kan niet via de online inschrijfmodule.

Ik heb geen internet.
Bel voor vragen of inschrijven naar 03 210 06 01.

Kunt u een overschrijving bezorgen?
Ja, dat kan indien u voldoet aan de voorwaarde van "nieuwe abonnee". Bij domiciliëring is een factuur niet mogelijk. Dit kan niet via de online registratiemodule. Bel voor een (winkel)abonnement op uw bedrijf naar 03 210 06 01.

Kan ik het (winkel)abonnement later opstarten?
Ja, het (winkel)abonnement kan tot maximum 3 maanden later worden opgestart. Bij een startdatum in de toekomst zal de eerste abonnementsperiode echter meteen geïnd worden. De volgende periode zal dan pas geïnd worden net voor de start van de tweede maand. U ontvangt uw afhaalbericht voor uw iPad Air 6 weken na inning van deze eerste maand. Bv. U tekent op 15 juni 2014 in voor deze actie. U kiest voor opstartdatum 15 augustus 2014. Uw eerste abonnementsbijdrage wordt deze maand (juni) al geïnd opdat wij de domiciliëringsopdracht in orde kunnen maken bij uw bank. U betaalt in juni dus voor uw 1ste maand in augustus. Uw 2de abonnementsperiode wordt in september geïnd. Uw 3de in oktober enz.

Ik heb al een (winkel)abonnement op Gazet van Antwerpen. Kan ik meedoen aan de actie?
Indien er reeds een (winkel)abonnement op Gazet van Antwerpen actief is op uw adres, kunt u geen nieuw (winkel)abonnement bestellen.

Kan ik met dit (winkel)abonnement mijn krant gaan halen bij de dagbladhandel?
Ja dat kan! Inschrijven kan online via www.gva.be/actie , via een persoonlijke voordeelkaart of telefonisch via 03 210 06 01. Opgelet, een digitaal abonnement kunt u uiteraard niet bij uw dagbladhandel gaan halen.

Hoeveel betaal ik na dit aanbod?
Na afloop van dit promotie-aanbod, betaalt u bij verlenging van het (winkel)abonnement het reguliere tarief. De reguliere tarieven vindt u op www.gva.be

↑ Terug naar boven

2. Uw iPad Air

Waar kan ik mijn iPad Air afhalen?
U kunt voor deze actie terecht in de deelnemende Switch-afhaalpunten. Tijdens uw bestelling kiest u uw afhaalpunt.
• Switch Antwerpen Noorderlaan
• Switch Antwerpen Oudevaartplaats
• Switch Lier Antwerpsestraat
• Switch Waasland Shoppingcenter
• Switch Wijnegem Shoppingcenter
• Switch Hasselt Diesterstraat

Als ik gebruik maak van deze actie wanneer krijg ik dan mijn iPad Air?
Uiterlijk zes weken na ontvangst van uw (eerste) betaling ontvangt u van Switch per e-mail een afhaalbericht voor uw iPad Air. U kunt uw toestel in het gekozen afhaalpunt afhalen op vertoon van uw identiteitskaart (of een kopie van uw identiteitskaart indien iemand anders in uw plaats uw toestel afhaalt), het afhaalbericht en het door u ondertekende Europees domiciliëringsformulier en de actievoorwaarden (als u gekozen hebt voor domiciliëring). U ontvangt dit domiciliëringsformulier per post van Gazet van Antwerpen.

Moet ik de iPad Air persoonlijk in ontvangst nemen?
De iPad Air ligt klaar op naam van de abonnementhouder. De iPad Air wordt enkel meegegeven op vertoon van de identiteitskaart van de abonnementhouder en bij afgifte van de door de abonnementhouder ondertekende domiciliëringsformulier en actievoorwaarden (bij keuze voor domiciliëring). Deze gegevens en de handtekening wordt door Switch gecontroleerd.

Wat voor iPad Air ontvang ik als ik gebruik maak van deze actie?
Naargelang uw keuze krijgt u de iPad Air met wifi, 16 GB, 9,7 inch met totale waarde van € 479. OF de iPad Air met wifi én 3G-toegang, 16 GB, 9,7 inch met totale waarde van € 599. Meerprijs van €5 per maand, gedurende 24 maanden.

Hoeveel moet ik bijbetalen voor een uitgebreider model?
Voor de iPad Air met wifi én 3G-toegang, 16 GB, 9,7 inch met totale waarde van € 599 betaalt u een meerprijs van €5 per maand, gedurende 24 maanden.

Kan ik ook accessoires bestellen voor mijn iPad Air?
Vraag naar alle beschikbare accessoires in uw Switch-afhaalpunt.

Wat is het verschil tussen wifi en 3G?
Met een wifi-aansluiting kunt u overal internetten waar u toegang heeft tot een draadloos netwerk. Met een 3G-verbinding kunt u ook via een mobiel datanetwerk internetten. Hiervoor moet u een data-abonnement afsluiten bij een telecom-provider of gebruik maken van een prepaidkaart (niet meegeleverd).

Zit er garantie op mijn iPad Air?
Ja, u krijgt 2 jaar standaardgarantie op de iPad mini. Voor vragen over garantie kunt u contact opnemen met Switch: www.switch.be of langsgaan bij één van de winkels van Switch.
• Switch Antwerpen Noorderlaan
• Switch Antwerpen Oudevaartplaats
• Switch Lier Antwerpsestraat
• Switch Waasland Shoppingcenter
• Switch Wijnegem Shoppingcenter
• Switch Hasselt Diesterstraat

Ik heb een vraag over het gebruik van mijn iPad Air.
Neem daarvoor contact op met Switch: www.switch.be of langsgaan bij één van de winkels van Switch.
• Switch Antwerpen Noorderlaan
• Switch Antwerpen Oudevaartplaats
• Switch Lier Antwerpsestraat
• Switch Waasland Shoppingcenter
• Switch Wijnegem Shoppingcenter
• Switch Hasselt Diesterstraat

Mijn iPad Air werkt niet.
Wij adviseren u om contact op te nemen met uw Switch afhaalpunt.

↑ Terug naar boven

3. Uw krantenabonnement

Wat voor (winkel)abonnement krijg ik als ik gebruik maak van deze actie?
Afhankelijk van welke formule u kiest, ontvangt u de papieren krant van maandag t.e.m. zaterdag of enkel op zaterdag of niet in uw brievenbus én u kunt 6 dagen per week de digitale krant lezen op uw iPad Air.

Wanneer start mijn (winkel)abonnement?
Uw (winkel)abonnement start binnen enkele dagen na betaling van uw bestelling.

Hoe betaal ik voor het (winkel)abonnement?
U betaalt via domiciliëring, online banking of overschrijving.

Wat is een digitaal abonnement?
Met een digitaal abonnement leest u de volledige krant op uw iPad Air of computer. Met een digitaal abonnement op Gazet van Antwerpen heeft u elke dag vanaf 7.00 uur toegang tot de krant.

Hoe werkt het digitaal lezen van de krant op mijn iPad Air?
Bij de iPad Air ontvangt u een handleiding voor het aanmaken van uw account en het eenmalig installeren van de applicatie waarmee u de krant leest op uw iPad Air. Wanneer u de applicatie geïnstalleerd heeft, kunt u de krant elke dag op uw iPad Air downloaden. U hoeft, na het downloaden, geen toegang meer tot internet te hebben om de krant te kunnen lezen. Meer informatie vindt u op www.gva.be/ipad

Hoe laat ontvang ik mijn krant in de brievenbus?
Elke werkdag voor 7.30 uur en op zaterdag voor 10.00 uur. Zorg er wel voor dat uw brievenbus goed bereikbaar is.

Mijn krant wordt niet of te laat bezorgd
U kunt dit melden via www.abonnement.gva.be of telefonisch contact opnemen via 03 210 06 01 (van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.)

Kan ik mijn (winkel)abonnement op de krant onderbreken?
U kunt uw krant omwille van vakantie max. 3 maanden onderbreken of laten doorsturen naar een kennis. Wij verwijzen hiervoor naar www.abonnement.gva.be U kunt op uw vakantiebestemming wel uw krant op uw iPad Air verder lezen.

Kan ik mijn (winkel)abonnement op de krant stopzetten?
Vaste duurtijd van het "(winkel)abonnement met iPad Air" is 24 maanden. Bij voortijdige stopzetting is een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van 500 euro. U kunt geen herroepingsrecht uitoefenen voor deze overeenkomst betreffende de levering van dagbladen (art. 47, §4, 4º WMPC). Het (winkel)abonnement van 24 maanden op Gazet van Antwerpen kan niet worden overgedragen.

↑ Terug naar boven

4. Gazet van Antwerpen op uw iPad Air

Is de inhoud van de gedrukte versie en de digitale versie dezelfde?
Ja, de inhoud van de gedrukte versie is exact dezelfde als die van de krant op iPad. De volgorde van de pagina's en de rubrieken is dezelfde voor gedrukte versie en de krant op iPad.

Kan ik alle edities lezen op mijn iPad Air?
De 6 edities van Gazet van Antwerpen zijn beschikbaar op iPad.
• Editie Antwerpen Stad
• Editie Antwerpen Noord
• Editie Antwerpen Zuid
• Editie Mechelen
• Editie Kempen
• Editie Waas & Dender
Wanneer u de applicatie voor de eerste keer opstart kan u uw voorkeurseditie aanduiden en deze editie downloaden.

Kan ik een andere editie downloaden?
U kan uw voorkeurseditie wijzigen via "Instellingen". Na het wijzigen van de editie kan u deze kosteloos downloaden. Zo kan u alle 6 edities downloaden.

Zijn alle bijlagen beschikbaar?
Alle bijlagen die gemaakt en gedrukt worden door Mediahuis nv (Gazet van Antwerpen) kunnen ook op iPad Air gedownload worden. Deze bijlagen kunnen afzonderlijk en kosteloos worden gedownload via de knop "Bijlagen". Bijlagen die niet gemaakt of gedrukt worden door Mediahuis nv (Gazet van Antwerpen) kunnen niet afzonderlijk worden gedownload.

Kan ik ook door de krant bladeren?
U kan net zoals de papieren versie door de krant bladeren. Tap op het "dubbele pagina" icoon links onderaan op uw scherm. U krijgt nu volledige pagina's te zien. Door naar links of rechts te swipen kan u door de krant bladeren. Bovenaan het scherm ziet u verschillende katern benamingen. Tap op het katern naar keuze om hier automatisch naar toe te springen. Wanneer u over de nummers onderaan het scherm gaat, verschijnen de krantenpagina's in klein formaat over uw scherm. Laat het nummer los om automatisch naar deze pagina te springen.

Kan ik de krant in landscape en portrait lezen?
U kan de krant zowel in landscape als in portrait modus lezen.

Kan ik eerder gedownloade kranten nog teruglezen?
Kranten die u hebt gedownload worden maximaal 30 dagen bijgehouden. U kunt deze kranten raadplegen via de knop "Mijn kranten". Zodra u op een krant tapt, wordt deze geopend. Deze hoeft dus niet opnieuw gedownload of betaald te worden. Via "Instellingen" kunt u zelf bepalen hoelang u de door u gedownloade kranten wil bijhouden. Dit kan minimum 7, maximum 30 dagen. Standaard staat het archief ingesteld op 7 dagen. Deze instelling kan aangepast worden via instellingen > archief. Hier kan de slider verschoven worden. Opgelet: Wanneer de update van de applicatie gedownload wordt zijn alle reeds gedownloade kranten ouder dan 7 dagen verwijderd.

Kan ik niet gedownloade kranten nadien nog downloaden?
Niet gedownloade kranten kunnen nog steeds gedownload worden via "alle kranten".

Kan ik Gazet van Antwerpen ook in het buitenland downloaden?
U kan de krant overal downloaden waar u beschikt over een toegankelijke en goede wifi-verbinding. De snelheid van het downloaden is afhankelijk van de kwaliteit van de wifi-verbinding. Wij raden u aan de krant te downloaden via wifi. De krant kan ook gedownload worden via 3G, maar dit duurt langer en is ook duurder. De kosten voor de 3G-verbinding betaalt u zelf.

Hoe kan ik de krant downloaden?
Om een krant te downloaden, tapt u onderaan op de knop "Download". De download van de krant van de dag zal automatisch starten als u bent ingelogd. Eens de krant gedownload is, kan u kosteloos alle andere edities en bijlagen downloaden.

De download is onderbroken. Kan ik de volledige krant later nog downloaden?
Wanneer het downloaden onderbroken wordt, gaat deze automatisch verder zodra er opnieuw een internetverbinding beschikbaar is.

Het downloaden duurt lang. Wat loopt er mis?
De snelheid van downloaden hangt af van de grootte van de krant en van uw internetverbinding: wifi of 3G. Wij raden u aan de krant te downloaden via wifi. De krant kan ook gedownload worden via 3G. Dit duurt langer en is ook duurder. De kosten voor de 3G-verbinding betaalt u zelf.

↑ Terug naar boven