Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

Chat met ons

verzenden
Veilige betaling
Ontvang meteen jouw cadeaubon
Jouw cadeau klaar in 1 minuut

Kies hier de formule die jij wenst te schenken:

Teken snel in en ontvang meteen je cadeaubon:

1
Kies hierboven de formule die je wenst te schenken
2
Vul jouw gegevens in, reken af
3
Personaliseer en print je cadeaubon

Let op: nadat jij de cadeaubon aan de gelukkige hebt overhandigd, moet hij/zij zelf het abonnement nog activeren via de website. De gelukkige:

1
Surft naar gva.be/cadeau
2
Geeft de geschenkcode in
3
Geeft zijn/haar gegevens in

De gelukkige kan zo zelf kiezen wanneer zijn/haar leesplezier start én leest meteen digitaal.

Actievoorwaarden

Het aanbod is enkel van toepassing bij tijdige ontvangst van de bestelling via de online registratie-module. Het abonnement wordt door de schenker in eigen naam aangevraagd en betaald. De ontvanger dient nadien zelf het abonnement te activeren op eigen naam.

Het geschenkabonnement 3 maanden Gazet van Antwerpen Super (van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant + elke dag alles digitaal) of Slim (Elke dag alles digitaal + de papieren krant op zaterdag): na intekening ontvang je een digitale cadeaubon en persoonlijke code op het e-mailadres dat je gebruikte bij aanvraag van dit geschenkabonnement. Deze cadeaubon kan je, samen met de persoonlijke code, bezorgen aan de gelukkige voor het activeren van zijn/haar abonnement. Activeren kan tot uiterlijk 3 maanden na aanvragen van de geschenkbon.

Schenken aan jezelf is niet toegestaan. Bekijk onze voordelige abonnementen en tijdelijke acties.

Meerdere keren aan eenzelfde persoon of op hetzelfde adres schenken is toegestaan tot maximaal 2 keer per jaar.

Je gegevens worden opgenomen in een bestand van Mediahuis NV (2050 Antwerpen, Katwilgweg 2) toegankelijk voor Mediahuis-groep (zie www.mediahuis.be/privacy). Ze zijn bestemd voor de verkoop en promotie van producten en diensten van Mediahuis-groep en partners. Je hebt via privacy@mediahuis.be recht op inzage, verbetering, schrapping en kosteloos verzet tegen verwerking.

Heb je verder nog vragen?