Schenk een abonnement op Gazet van Antwerpen

Je kan het abonnement makkelijk aan iemand schenken:

1.

Kies het abonnement

2.

Reken af en ontvang meteen je cadeaubon met unieke code op

3.

Personaliseer en print je cadeaubon

 • Veilige online betaling
 • Klantendienst: 03/303 30 37
Let op: nadat jij de cadeaubon aan de gelukkige hebt overhandigd, moet hij/zij zelf het abonnement nog activeren via de website. De code op de bon is maar 6 maanden geldig na aankoop. De gelukkige mag deze dus niet vergeten tijdig te activeren.

De gelukkige:
De gelukkige kan zo zelf kiezen wanneer zijn/haar leesplezier start én leest meteen digitaal.


Doe eens wat nieuws cadeauIn Gazet van Antwerpen vind je het meest complete internationale, nationale en regionale nieuws. En je krijgt elke week een pak sterke bijlagen:
 • Sport
  Van voetbal en wielrennen tot minder bekende sporten. Elke dag krijg je bij ons de beste interviews en scherpste analyses.
 • De Markt
  Overweeg je de aankoop van een auto, een nieuwe laptop of misschien zelfs het huis van je dromen? Het consumentenmagazine De Markt kan je wegwijs maken. Elke week brengen we een Grote Test, met daarnaast reportages over mode, reizen, auto’s, wonen, tuinieren en elektronica. Elke zaterdag bij je krant.
 • CittA
  Een eigenzinnig magazine vol verrassende reportages, creatieve mensen, geheime plekken, gastronomie, architectuur en lifestyle. Elke zaterdag bij je krant.
 • DOEN! Nieuw
  Deze nieuwe weekendgids zit bomvol dingen die je - de naam zegt het - écht eens moet doen. Met tips voor tv, theater, muziek, boeken, wandelingen, fietstochten, uitstappen met de kinderen, festivals, grote evenementen, het nachtleven... noem maar op. We focussen op dít weekend, maar blikken ook vooruit op het weekend dat komt. Zo hoef je met DOEN! nooit meer iets te missen. Vanaf nu elke zaterdag bij je krant.

Digitaal lezen*

 • Volledige krant op je computer, tablet of smartphone, inclusief de bijlagen
 • Digitaal kan je al onze regionale edities lezen
 • Je kan de krant op 3 toestellen tegelijk lezen
 • De digitale krant kan je al vanaf 6.30 uur ’s ochtends lezen
 • Dagelijks de krant 1 keer downloaden en daarna kan je zonder internetverbinding verder lezen
 • Niet alleen in de krant krijg je het meest complete nieuws. Je hebt misschien al gemerkt dat er op gva.be artikels staan, die niet iedereen kan lezen. Dat zijn de GVA+ artikels, die zijn exclusief voor abonnees

* Met de leesformule Weekend kan je niet digitaal lezen.

Ons aanbod voor jou uitgelegd:Je kiest de beste formule:
 • van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant en digitaal lezen
  OF
 • elke zaterdag de papieren krant en van maandag t.e.m. zaterdag digitaal lezen
Nadat je de formule hebt gekozen, betaal je gemakkelijk online. Keuze voor betaling via papieren overschrijving is niet mogelijk.

Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een digitale cadeaubon en persoonlijke code op het e-mailadres dat je gebruikte bij aanvraag van dit geschenkabonnement. Deze cadeaubon kan je, samen met de persoonlijke code, bezorgen aan de gelukkige om het abonnement op te starten.

Wens je liever samen te leggen voor je geschenkabonnement?

Mag het wat meer nieuws zijn? Leg samen met het Kadonation online groepscadeau en regel in een vingerknip een 6 of 12 maanden geschenkabonnement.

Heb je verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 03 303 30 37 op werkdagen van 8 u. tot 17 u. en op zaterdag van 8 u. tot 12 u. Je kan ons ook een bericht sturen.