Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

Chat met ons

verzenden
2 jaar garantie
Gratis levering
Veilige betaling
Onze abonnees geven Gazet van Antwerpen een 8,3/10

Kies nu Gazet van Antwerpen + toestel

Abonneer je op Gazet van Antwerpen en bespaar op een laptop, smartphone of tablet naar keuze.
Kies een toestel en vervolgens jouw leesformule en geniet van jouw voordeel!

Onze meest gekozen aanbiedingen:

algemeen

Abonnement Gazet van Antwerpen + toestel

iphonexr;ipad;iphone11;hp-laptop
behoud

Verleng je abonnement op Gazet van Antwerpen + kies je toestel

iphonexr;ipad;iphone11;samsungs10lite
korting

Verleng je abonnement op Gazet van Antwerpen + kies je toestel

iphonexr;iphonexsmax;iphone11;samsungs10lite
1

Liever korting?

Lees dan nu 12 maanden lang Gazet van Antwerpen aan -50% korting t.o.v. de normale abonnementsprijs.

Ontdek nu ›

Wat onze klanten vinden van onze service:

Ik werd snel gecontacteerd voor een afspraak voor levering van m'n toestel. TOP service! - Gaby

Ik wou altijd al een abonnement op Gazet van Antwerpen, nu ontvang ik er ineens een iPhone bij. Dat is super. - Karel

Fijn! Elke dag de krant op mijn nieuwe tablet. - Luc

Ik start mijn dag het liefst met mijn krant, Gazet van Antwerpen. Zo ben ik altijd het best geïnformeerd. - Helena

 • Onbeperkt alle plusartikels
 • Elke dag de volledige krant digitaal
 • Op zaterdag een papieren krant
 • Elke weekdag een papieren krant (afhankelijk van je leesformule)
2 jaar garantie
Gratis thuislevering
Veilige betaling

Wij zorgen dat je elke dag mee bent:

Kris Vanmarsenille, Hoofdredactie

Gazet van Antwerpen brengt je de harde feiten uit politiek, economie en cultuur en de menselijke verhalen erachter. Met daarnaast ook stevige dossiers die antwoorden geven op vragen waar elke mens mee zit. Dagelijks doen ongeveer 450 mensen hun uiterste best om een mix van belangrijk, verrassend en amusant nieuws te brengen waardoor je helemaal mee bent.

We streven ernaar onze meer dan 1 miljoen lezers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Klantenservice contacteren?
Ga naar www.gva.be/service.

Robby Van Rossum, Customer Service Manager

Drie redenen om voor Gazet van Antwerpen te kiezen

Regionale kwaliteitskrant

'Regionaal', omdat geen enkele andere krant zo sterk focust op Antwerpen, Mechelen en de Kempen als Gazet van Antwerpen. 'Kwaliteitskrant', omdat we in de provincie Antwerpen dieper graven dan eender welke andere krant. Op die manier zien wij belangrijk nieuws uit Antwerpen en je eigen gemeente waar andere kranten los over kijken.

Specialiteiten van het huis:
Onze redacteurs bijten zich vast in thema’s die onze lezers belangrijk vinden: GVA DOEN!, GVA Mobiliteit, GVA Drugs, GVA Haven en GVA Sport.

 • GVA DOEN! Het antwoord op de vraag: "Wat gaan we doen?"

  "Het leven is meer dan afwassen alleen." Het is ook goed gaan eten, een pintje pakken met de mannen, uitwaaien in de natuur, de zon zien zakken op een festival, een tentoonstelling bekijken, wegdromen in de cinema, een tv-serie volgen of een nieuwe winkel checken met de vriendinnen. Onder GVA DOEN! vind je alles wat het leven leuk maakt. En dat allemaal in je eigen buurt, natuurlijk.

  Je vindt GVA DOEN! in de GVA nieuwsapp, op gva.be, op zaterdag als magazine in de krant én elke vrijdagochtend in je mailbox met de gratis GVA DOEN!-weekendmail.

 • GVA Mobiliteit We helpen je op weg

  Of je nu vergroeid bent met je auto of zweert bij het openbaar vervoer, de fiets of de deelstep … we moeten allemaal de weg op. En daar delen we vaak dezelfde frustraties: werkzaamheden, files, vertragingen, te veel verkeer, te weinig plaats enzovoort.

  Onder de noemer GVA Mobiliteit bundelen we alle informatie die je nodig hebt om vlot op weg te gaan. We zoeken de beste mobiliteitsoplossingen binnen en buiten onze eigen provinciegrenzen, maar ook in het buitenland.

  Volg GVA Mobiliteit elke dag in de krant, in onze GVA nieuwsapp, op gva.be of via onze wekelijkse GVA Mobiliteit-nieuwsbrief op woensdag.

 • GVA Drugs De onversneden waarheid

  Nergens ter wereld wordt er meer cocaïne gesnoven dan in Antwerpen. Met misdaadjournalist Joris Van der Aa hebben we onze eigen man in het milieu. Elke dag volgt hij het drugsspoor vanuit de containers in de haven en de wietboerderijen in de Kempen tot in het gerechtsgebouw waar de grote drugsbaronnen voor hun lucratieve zaakjes worden bestraft.

  Je kan Joris lijn per lijn volgen in zijn wekelijkse column of in zijn (ook in het milieu) zeer gretig beluisterde podcast.

 • GVA Haven Wereldhaven. Thuishaven.

  De haven van Antwerpen is, na die van Rotterdam, de grootste haven van Europa. Elke dag komen er van over de hele wereld containers met staal, fruit, hout, koffie en tabak binnen om verdeeld te worden onder supermarkten, winkels en verwerkingsbedrijven over heel het continent.

  Met al die bedrijvigheid is de haven een wereld op zich. Een wereld die je misschien niet echt kent. Wij doen er alles aan om van die wereldhaven jouw thuishaven te maken.

 • GVA Sport Een thuismatch

  "Wie sport in de provincie Antwerpen staat in de Gazet". Dat is de belofte van onze Chef sport.

  Nergens vind je meer nieuws, wedstrijdverslagen, primeurs en analyses over de provinciale voetbalclubs als bij Gazet van Antwerpen. Met eigen analisten en columnisten uit de streek.

  Daarnaast zitten we op de eerste rij bij de koersen en het veldrijden in de streek. En we hebben een vaste tribuneplek bij de Antwerp Giants. Altijd met de schijnwerper op onze regio, maar zonder ook de sport buiten onze provincie te vergeten.

  GVA Sport is:

  • elke dag in de krant een aparte katern sportnieuws en een extra dikke sportbijlage op maandag
  • elke minuut van de dag al het nieuws en de beste verhalen over onze regionale clubs en sporters op gva.be en in de GVA nieuwsapp
  • elke maandag het meest volledige uitslagenboekje in de digitale krant

GVA Weekend

Met de weekendkrant aan de ontbijttafel ben je weer helemaal mee met de grootste verhalen uit Antwerpen en je eigen gemeente.
In het hart van de weekendkrant vind je ook elke zaterdag drie magazines boordevol leesplezier.

In DOEN! krijg je tientallen tips om je hoofd leeg te maken met bijvoorbeeld een koffietje om de hoek, een nieuwe winkel op fietsafstand, een tentoonstelling vlakbij, een uitstap met de (klein)kinderen, een avondje cinema of gezellig thuis voor tv.

Citta leidt je elke week langs te ontdekken plekken in de stad en de Kempen (citta Kempen).

De markt schotelt je elke zaterdag het allerbeste voor op gebied van voeding, reizen, gadgets, auto’s

Je bent als eerste op de hoogte

Het nieuws gebeurt heel de dag door, niet alleen rond zeven uur 's morgens wanneer de papieren krant in de bus valt. We vinden het dus maar logisch dat al onze abonnees het nieuws ook digitaal kunnen volgen, op het moment dat het gebeurt, waar ze op dat moment ook zijn.

Zodra een nieuwsfeit onze redactie bereikt, publiceren we het in de GVA nieuwsapp als GVA plusartikel. De toegang tot deze GVA plusartikels is exclusief voor abonnees en is inbegrepen in al onze leesformules. Bij echt belangrijke gebeurtenissen in Antwerpen (een overlijden, een historische overwinning, een ramp ...) krijg je bovendien een bericht op je gsm zodat je dat belangrijke nieuws zeker niet mist.

Voor de liefhebbers van de 'echte' krant hebben we daarnaast ook de GVA krantenapp. Daarmee kan je vanaf half zeven 's ochtends de volledige krant doorbladeren zoals ze wordt geprint in de drukkerij. In de krantenapp vind je ook al onze magazines terug. Zo krijg je het beste van twee werelden: je hoeft niet overal die dikke krant met je mee te sleuren, maar je kan ze toch helemaal doorbladeren op je smartphone of tablet.

We vatten graag de belangrijkste punten voor je samen:

Je voordeel: voordeel berekend t.o.v. de abonnementsprijs voor 2 jaar Gazet van Antwerpen Super (€ 768) en de officiële winkelwaarde van het vermelde toestel.

Je toestel:

 • Particulieren hebben 2 jaar garantie op het toestel, bedrijven 1 jaar.
 • Je krijgt je toestel thuis toegestuurd. Ten laatste 6 weken nadat wij je (eerste) betaling ontvangen hebben én na start van het abonnement, wordt er een leveringsmoment voorgesteld via e-mail.
 • Bij pas gelanceerde toestellen, of indien de leverancier door een andere reden niet tijdig aan de vraag voldoet, kan de levering langer duren en ontvang je daarover een bericht via e-mail.

Actie onder voorwaarden:

 • Dit aanbod is enkel geldig in België tot 31 december 2020.
 • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of een abonnement op Gazet van Antwerpen op hetzelfde adres.
 • Meer info? Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.
Ontdek onze aanbiedingen ›
Thuislevering Garantie Betaling Tab - Toon alle Tab - Toon laptop Tab - Toon smartphone Tab - Toon tablet Tab - Toon Andere