Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

Chat met ons

verzenden
2 jaar garantie
Gratis levering
Veilige betaling
Onze abonnees geven Gazet van Antwerpen een 8,3/10

Kies nu Gazet van Antwerpen + toestel

Abonneer je op Gazet van Antwerpen en bespaar op een toestel naar keuze.
Kies een toestel en vervolgens jouw leesformule en geniet van jouw voordeel!

algemeen

Abonnement Gazet van Antwerpen + toestel

xiaomistep;samsunggalaxya13;iphonese;iphone13
behoud

Verleng je abonnement op Gazet van Antwerpen + kies je toestel

samsunggalaxya12;iphone12mini;iphone13;iphone13pro
korting

Verleng je abonnement op Gazet van Antwerpen + kies je toestel

iphonexr;iphonexsmax;iphone11;samsungs10lite
1

Omwille van aanleveringsproblemen kan de levering van je iPhone momenteel langer duren.

Liever korting?

Lees dan nu 12 maanden lang Gazet van Antwerpen aan -50% korting t.o.v. de normale abonnementsprijs.

Ontdek nu ›

Wat onze klanten vinden van onze service:

Ik werd snel gecontacteerd voor een afspraak voor levering van m'n toestel. TOP service! - Gaby

Ik wou altijd al een abonnement op Gazet van Antwerpen, nu ontvang ik er ineens een iPhone bij. Dat is super. - Karel

Fijn! Elke dag de krant op mijn nieuwe tablet. - Luc

Ik start mijn dag het liefst met mijn krant, Gazet van Antwerpen. Zo ben ik altijd het best geïnformeerd. - Helena

  • Onbeperkt alle plusartikels
  • Elke dag de volledige krant digitaal
  • Op zaterdag een papieren krant
  • Elke weekdag een papieren krant (afhankelijk van je leesformule)
2 jaar garantie
Gratis thuislevering
Veilige betaling

Wij zorgen dat je elke dag mee bent:

Kris Vanmarsenille en Frederik De Swaef, hoofdredactie

Gazet van Antwerpen brengt je de harde feiten uit politiek, economie en cultuur en de menselijke verhalen erachter. Met daarnaast ook stevige dossiers die antwoorden geven op vragen waar elke mens mee zit. Dagelijks doen ongeveer 450 mensen hun uiterste best om een mix van belangrijk, verrassend en amusant nieuws te brengen waardoor je helemaal mee bent.

We streven ernaar onze meer dan 1 miljoen lezers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Klantenservice contacteren?
Ga naar www.gva.be/service.

Robby Van Rossum, Customer Service Manager

Drie redenen om voor Gazet van Antwerpen te kiezen

Volg de grote nieuwsitems en wat ze betekenen voor Antwerpen en je eigen gemeente

Gazet van Antwerpen brengt de grote nationale en internationale nieuwsitems – zoals elke andere krant, maar we vertellen je vooral wat ze betekenen voor Antwerpen en je eigen gemeente. In elke stad en gemeente staan er verslaggevers voor ons klaar zodat we altijd daar zijn waar het gebeurt tijdens de week, maar zeker ook in het weekend.

Onze redacteurs bijten zich vast in thema’s die onze lezers belangrijk vinden:

Mobiliteit

Oosterweel is de werf van de eeuw die zal zorgen voor een vlottere doorstroom van het verkeer en voor een gezonde en aantrekkelijke economie in en rond Antwerpen. Onze reporter, Karin Vanheusden, is je gids voor de hinder die deze werken tijdelijk met zich meebrengen. Daarnaast houden we je steeds op de hoogte wanneer een groot ongeval je avondspits in de war brengt. We schrijven over ons openbaar vervoer, onze deelwagens, onze Velokes, onze fietsstraten, onze voetpaden. En we denken kritisch na over hoe we morgen vlotter van A naar B kunnen dan vandaag.

Ondernemen

Als grootste regionale krant van de provincie Antwerpen houden we van mensen die de boel doen bewegen, van middenstanders en ondernemers die de steden en gemeenten doen bruisen. En we houden van hun klanten, van mensen die deze lokale avonturiers een kans geven. Daarom schrijven we over ondernemers in de breedste zin van het woord: over kleine ondernemingen dicht in je buurt, over KMO’s, over mensen met ideeën, met talent, uitvinders en harde werkers.

War on drugs

Antwerpen is de cocaïnehoofdstad van de wereld. Dat is niets om trots op te zijn, maar we weten graag tegen welk monster we strijden. Joris Van der Aa, onze man in het milieu, schrijft elke week over de drugsoorlog in onze straten. Daarnaast schrijven we over de rechtstreekse impact van drugs op ons gevoel van (on)veiligheid, over drugspreventie en over het drugsbeleid van politie en scholen.

De Haven

De haven is met zijn immense werkgelegenheid een niet te onderschatten motor voor ons economisch welzijn. Met Christof Willockx en Christoph Meeussen hebben we twee havenkenners in huis die verslag uitbrengen vanuit het gebied. Onder meer over hoe we profiteren van de innovaties die er ontstaan. Wist je bijvoorbeeld dat de energie die vrijkomt in de haven in de toekomst misschien zal worden gebruikt om de stad mee te verwarmen?

Sport

Met reportages, matchverslagen, nieuwsbrieven en columns krijg je bij Gazet van Antwerpen alles om de best mogelijke supporter van jouw club te zijn. Tegelijk zijn we ook bijzonder trots op de Antwerpenaars, Mechelaars en Kempenaars die in andere sporten uitblinken zoals onze wielrenners, basket-en volleybalspelers.

Ontvang twee magazines in het weekend: op papier én digitaal

In het weekend beloven we je uren leesplezier met deze twee magazines en twee extra bijlagen:

DNA

Elke zaterdag brengen we in de extra bijlage 'DNA' dossiers, duiding, reportages en interviews bij de mensen en de momenten die het nieuws uitmaakten van de week.

Citta

Verrassende bijlage die elke week met een eigenkijkse blik kijkt naar Antwerpen. Wedden dat je elke keer weer verliefd wordt op je stad?

De Markt

Consumentenmagazine dat je helpt om de juiste keuzes te maken voor je portemonnee. Met onder meer interieurs, tuinen, gadgets, auto’s, fietsen en reizen.

Billie

Bomvol leven. Bomvol inspiratie. Dat is Billie, je wekelijkse glossy vol mode, beauty, wonen en lifestyle.

Krijg toegang tot alle +artikels en de krantenapp

Zodra een nieuwsfeit onze redactie bereikt, publiceren we het in de GVA nieuwsapp als plusartikel. De toegang tot deze plusartikels is exclusief voor abonnees en is inbegrepen in al onze leesformules. Bij echt belangrijke gebeurtenissen in Antwerpen (een overlijden, een historische overwinning, een ramp ...) krijg je bovendien een bericht op je smartphone zodat je dat belangrijke nieuws zeker niet mist. Voor de liefhebbers van de 'echte' krant hebben we daarnaast ook de GVA krantenapp. Daarmee kan je vanaf 5u30 's ochtends de volledige krant doorbladeren zoals ze wordt geprint in de drukkerij. In de krantenapp vind je ook al onze magazines terug.

Thuislevering Garantie Betaling Tab - Toon alle Tab - Toon laptop Tab - Toon smartphone Tab - Toon tablet Tab - Toon Andere