nu maar
9,95
/maand

Swipen door de week
en bladeren door het weekend

Straffe krantIn Gazet van Antwerpen vind je het meest complete internationale, nationale en regionale nieuws. En je krijgt elke week een pak sterke bijlagen:
 • Sport
  Van voetbal en wielrennen tot minder bekende sporten. Elke dag krijg je bij ons de beste interviews en scherpste analyses.
 • De Markt
  Overweeg je de aankoop van een auto, een nieuwe laptop of misschien zelfs het huis van je dromen? Het consumentenmagazine De Markt kan je wegwijs maken. Elke week brengen we een Grote Test, met daarnaast reportages over mode, reizen, auto’s, wonen, tuinieren en elektronica. Elke zaterdag bij je krant.
 • CittA
  Een eigenzinnig magazine vol verrassende reportages, creatieve mensen, geheime plekken, gastronomie, architectuur en lifestyle. Elke zaterdag bij je krant.
 • DOEN! Nieuw
  Deze nieuwe weekendgids zit bomvol dingen die je - de naam zegt het - écht eens moet doen. Met tips voor tv, theater, muziek, boeken, wandelingen, fietstochten, uitstappen met de kinderen, festivals, grote evenementen, het nachtleven... noem maar op. We focussen op dít weekend, maar blikken ook vooruit op het weekend dat komt. Zo hoef je met DOEN! nooit meer iets te missen. Vanaf nu elke zaterdag bij je krant.

Swipen door de week:

 • Volledige krant op je computer, tablet of smartphone, inclusief de bijlagen
 • Digitaal kan je al onze regionale edities lezen
 • Je kan de krant op 3 toestellen tegelijk lezen
 • De digitale krant kan je al vanaf 6.30 uur ’s ochtends lezen
 • Dagelijks de krant 1 keer downloaden en daarna kan je zonder internetverbinding verder lezen
 • Niet alleen in de krant krijg je het meest complete nieuws. Je hebt misschien al gemerkt dat er op gva.be artikels staan, die niet iedereen kan lezen. Dat zijn de GVA+ artikels, die zijn exclusief voor abonnees

Bladeren door het weekend:

Elke zaterdag krijg je de volledige papieren weekendkrant. Neem even tijd voor jezelf en blader door Gazet van Antwerpen, De Markt, CittA en DOEN! Dat is pas echt genieten.

Sla munt uit je abonnementWist je dat je je abonnement op Gazet van Antwerpen volledig terugverdient aan voordelen?

Bovenop het nieuws krijgen alle abonnees elke week een gratis voordeel: een ticket, boek, strip of een ander tof geschenk.

Als je al deze extraatjes optelt, dan merk je dat je je abonnement dubbel en dik terugverdient.

Ja, ook jij geniet daarvan als je nu een abonnement neemt. En volgend jaar zorgen we natuurlijk voor nieuwe, gratis voordelen. Straf, hé?

Aanbod enkel geldig in België tot 31 december 2018. Dit aanbod is persoonlijk en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of indien er gedurende de laatste 7 maanden een abonnement was op Gazet van Antwerpen op hetzelfde adres. Op deze bestelling zijn de volgende actievoorwaarden van Mediahuis NV van toepassing die onder meer voorzien in het herroepingsrecht. Wil je meer weten over de algemene voorwaarden, dan kan je terecht op www.mediahuis.be/voorwaardenabonnementen.