Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

Chat met ons

verzenden
Nummer 1 in Antwerpen, Kempen en Mechelen
Expert in mobiliteit, de haven, war on drugs...
Elk weekend uit-tips
Onze abonnees geven Gazet van Antwerpen een 8,3/10
De nummer 1 in regionieuws met elke dag tot 12 pagina's nieuws uit jouw eigen buurt
240 journalisten verzamelen, analyseren en maken dagelijks het nieuws voor jou
Word samen met 629.000 lezers lid van de GVA-familie!
Podium Library Trophy Reading

Drie redenen om voor Gazet van Antwerpen te kiezen

Volg de grote nieuwsitems en wat ze betekenen voor Antwerpen en je eigen gemeente

Gazet van Antwerpen brengt de grote nationale en internationale nieuwsitems – zoals elke andere krant, maar we vertellen je vooral wat ze betekenen voor Antwerpen en je eigen gemeente. In elke stad en gemeente staan er verslaggevers voor ons klaar zodat we altijd daar zijn waar het gebeurt tijdens de week, maar zeker ook in het weekend.

Onze redacteurs bijten zich vast in thema’s die onze lezers belangrijk vinden:

Mobiliteit

Oosterweel is de werf van de eeuw die zal zorgen voor een vlottere doorstroom van het verkeer en voor een gezonde en aantrekkelijke economie in en rond Antwerpen. Onze reporter, Karin Vanheusden, is je gids voor de hinder die deze werken tijdelijk met zich meebrengen. Daarnaast houden we je steeds op de hoogte wanneer een groot ongeval je avondspits in de war brengt. We schrijven over ons openbaar vervoer, onze deelwagens, onze Velokes, onze fietsstraten, onze voetpaden. En we denken kritisch na over hoe we morgen vlotter van A naar B kunnen dan vandaag.

Ondernemen

Als grootste regionale krant van de provincie Antwerpen houden we van mensen die de boel doen bewegen, van middenstanders en ondernemers die de steden en gemeenten doen bruisen. En we houden van hun klanten, van mensen die deze lokale avonturiers een kans geven. Daarom schrijven we over ondernemers in de breedste zin van het woord: over kleine ondernemingen dicht in je buurt, over KMO’s, over mensen met ideeën, met talent, uitvinders en harde werkers.

War on drugs

Antwerpen is de cocaïnehoofdstad van de wereld. Dat is niets om trots op te zijn, maar we weten graag tegen welk monster we strijden. Joris Van der Aa, onze man in het milieu, schrijft elke week over de drugsoorlog in onze straten. Daarnaast schrijven we over de rechtstreekse impact van drugs op ons gevoel van (on)veiligheid, over drugspreventie en over het drugsbeleid van politie en scholen.

De Haven

De haven is met zijn immense werkgelegenheid een niet te onderschatten motor voor ons economisch welzijn. Met Christof Willockx en Christoph Meeussen hebben we twee havenkenners in huis die verslag uitbrengen vanuit het gebied. Onder meer over hoe we profiteren van de innovaties die er ontstaan. Wist je bijvoorbeeld dat de energie die vrijkomt in de haven in de toekomst misschien zal worden gebruikt om de stad mee te verwarmen?

Sport

Met reportages, matchverslagen, nieuwsbrieven en columns krijg je bij Gazet van Antwerpen alles om de best mogelijke supporter van jouw club te zijn. Tegelijk zijn we ook bijzonder trots op de Antwerpenaars, Mechelaars en Kempenaars die in andere sporten uitblinken zoals onze wielrenners, basket-en volleybalspelers.

Ontvang drie magazines in het weekend: op papier én digitaal

In het weekend beloven we je uren leesplezier met deze drie magazines en een extra bijlage:

DNA

Elke zaterdag brengen we in de extra bijlage ‘DNA’ dossiers, duiding, reportages en interviews bij de mensen en de momenten die het nieuws uitmaakten van de week.

Citta

Verrassend stadsmagazine dat elke week met een eigenkijkse blik kijkt naar Antwerpen. Wedden dat je elke keer weer verliefd wordt op je stad?

De Markt

Consumentenmagazine dat je helpt om de juiste keuzes te maken voor je portemonnee. Met onder meer interieurs, tuinen, gadgets, auto’s, fietsen en reizen.

Billie

Bomvol leven. Bomvol inspiratie. Dat is Billie, je wekelijkse glossy vol mode, beauty, wonen en lifestyle.

Krijg toegang tot alle +artikels en de krantenapp

Zodra een nieuwsfeit onze redactie bereikt, publiceren we het in de GVA nieuwsapp als plusartikel. De toegang tot deze plusartikels is exclusief voor abonnees en is inbegrepen in al onze leesformules. Bij echt belangrijke gebeurtenissen in Antwerpen (een overlijden, een historische overwinning, een ramp ...) krijg je bovendien een bericht op je smartphone zodat je dat belangrijke nieuws zeker niet mist. Voor de liefhebbers van de 'echte' krant hebben we daarnaast ook de GVA krantenapp. Daarmee kan je vanaf half zeven 's ochtends de volledige krant doorbladeren zoals ze wordt geprint in de drukkerij. In de krantenapp vind je ook al onze magazines terug.

Ons aanbod voor jou uitgelegd

Je werd door Gazet van Antwerpen geselecteerd om 12 maanden lang voordelig leesplezier te genieten.

 • Super: € 32 € 16/maand of € 384 € 192 in een keer
  Je leest elke dag alles digitaal + van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant.
 • Slim: € 20 € 9,95/maand of € 240 € 119,40 in een keer
  Je leest elke dag alles digitaal + de papieren krant op zaterdag.

Deze actieprijs blijft gegarandeerd, ook al voert Gazet van Antwerpen binnen jouw gekozen termijn een prijsstijging door.

Je kan kiezen hoe je het abonnement wenst te betalen:

 • Maandelijks via gespreide betaling (domiciliëring)
 • Of in één keer via online betaling of via een overschrijvingsformulier

Na afloop van je abonnement (12 maanden) krijg je nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.

Betaal je maandelijks, dan kan je je abonnement op elk moment stopzetten door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 03 303 30 38 of gva.be/service. Opzeggen doe je best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van jouw volgende betaling. Zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor jou?

Gazet van Antwerpen is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze met een mooi prijsvoordeel.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Dit is een tijdelijk aanbod, geldig tot en met 8 november 2020, enkel geldig in België. Intekenen dient online te gebeuren via de knoppen bovenaan.
 • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Gazet van Antwerpen gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.
 • Je kan maar één keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoe je niet aan deze voorwaarden, maar ben je wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek hier onze andere tarieven ›.

Heb je verder nog vragen?