2 gratis tickets voor DIVA,
de fonkelende nieuwe ster in Antwerpen!

DIVA, het gloednieuwe museum voor diamant, juwelen en edelsmeedkunst, opent op 4 mei de deuren op de Antwerpse Suikerrui. Jij als abonnee kan erbij zijn, want wij schenken je een gratis duoticket. Dat is geldig van 7 mei tot 30 september.

Wonderlijke beleving

Gazet Van Antwerpen trakteert haar abonnees op een schitterende belevenis. Want dat is een bezoek aan het gloednieuwe DIVA, museum voor diamant, juwelen en edelsmeedkunst zonder twijfel. DIVA is dan ook geen traditioneel museum, maar een plek boordevol verhalen, met een prikkelende scenografie en een gewaagde inrichting. Het belevings- en kenniscentrum op de Suikerrui dompelt je onder in een universum van luxe, sieraden en diamant. DIVA toont je een combinatie van authentieke objecten, vakmanschap en geschiedenis rond diamant, juwelen en edelsmeedkunst in onze stad. De boeiende verhalen en meeslepende ensceneringen zullen je verrassen, verwonderen en verrijken.

Goed nieuws: je krant geeft alle abonnees een gratis duoticket voor een bezoek aan DIVA. Het is geldig tot eind september.

Zes zalen boordevol verhalen

De collectiestukken van DIVA zijn meer dan simpelweg ‘objecten’. Ze herbergen een schat aan verhalen. En die beleef je tijdens een multimediale, interactieve reis door heden en verleden van het ‘briljantwerpse’ verhaal over diamant, juwelen en edelsmeedkunst.

DIVA en haar butler Jérome nemen je mee door zes compleet verschillende zalen. Het exotische karakter van luxeartikelen ontdek je in de Wonderkamer en je leert alles over het vakmanschap van diamant en edelsmeedkunst in het Atelier. De Internationale Handelskamer focust op Antwerpen als het wereldcentrum van de diamanthandel en de Eetkamer laat je met haar intrigerend hoorspel van Frank Van Laecke de plaats van luxeobjecten in het dagelijkse leven verkennen. De Kluis werpt dan weer de vraag rond ethiek en echtheid in de diamantsector op, en het Boudoir dompelt je onder in de glamoureuze wereld van diva’s.


Vraag hier je unieke ticketcode op *

* We maken graag een inschatting van hoeveel abonnees we mogen verwelkomen. Daarom vragen we je alleen maar de code voor je duoticket op te vragen als je echt zeker weet dat je komt. Leg nadien je tijdslot via www.divaantwerp.be

Deze actie loopt tot 01/01/2019

Praktische info


Wanneer zijn de tickets geldig?

Je duoticket ter waarde van € 20 is geldig van 7 mei tot 30 september 2018. Tijdens het openingsweekend, 5 en 6 mei, kan je het museum bezoeken zonder ticket.

Wat zijn de openingstijden van DIVA?

DIVA is vanaf 7 mei dagelijks open van 10-18u, behalve op woensdag. Suikerrui 17-19, 2000 Antwerpen - www.divaantwerp.be

Hoe leg ik mij bezoek vast?

Er wordt gewerkt met tijdslots. Je moet dus je bezoek op voorhand vastleggen.

  1. ontvang hiernaast je unieke ticketcode
  2. volg nadien hier de stappen om 2 tickets voor volwassenen aan te kopen
  3. kies de datum en het uur van je keuze
  4. voer je actiecode in. Hierdoor valt het bedrag van €20 weg.
  5. je ontvangt de tickets per e-mail

Heb je hier nog vragen bij?
Onze medewerkers helpen je graag verder via 03/303.30.37
Elke werkdag tussen 8u en 17u
en zaterdag tussen 9u en 12u.

Ga naar je abonnee overzicht >