TV-Gids

woensdag, 24 mei 2017

Komen Eten

Komen Eten

VIER | Realityreeks | woensdag 24 mei, 17u15 - 18u00.

met Herman Verbruggen

De 32-jarige Kevin uit Heldergem bij Haaltert werkt lange dagen als zelfstandig elektricien. Gelukkig kan hij altijd rekenen op zijn vrouw om voor een lekkere maaltijd te zorgen. Behalve wanneer er wordt gebarbecued, want dan is Kevin de chef in huis. Hij heeft bewust geen speciale of dure barbecue in huis gehaald, want een echt goeie barbecuër kan ook goed grillen op een gewone barbecue, aldus de gastheer van vanavond. Tijdens de voorbereiding verdwijnen opvallend veel gerechten in de oven om al even voor te garen, benieuwd wat de andere kandidaten daarvan vinden. Kevins bedoeling is om zijn gasten veel drank te serveren, zodat ze zich zeker amuseren.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | woensdag 24 mei, 19u50 - 20u40.

met Herman Verbruggen

Steven (33) uit Ichtegem werd met zijn barbecueteam tweede op het Belgisch Kampioenschap. In de categorie 'rundsvlees' werden ze zelfs Belgisch Kampioen. Binnen het team is Steven materiaalmeester en vooral gespecialiseerd in 'kip'. Ook in deze barbecue-editie van Komen Eten zal Steven zeker zijn ei kwijt kunnen. In de zomermaanden leeft hij in zijn tuin en aan barbecuetoestellen heeft hij met acht stuks geen gebrek. Het mag duidelijk zijn: de gasten van Steven mogen zich vanavond aan enkele culinaire hoogstandjes verwachten. Zo krijgen ze onder andere in wodka en rode biet gemarineerde zalm op hun bord en mogen ze hun tanden zetten in picanha van Black Angus, chimichurri en een lekkere Hasselbackaardappel.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 25 mei, 01u30 - 02u10.

met Herman Verbruggen

Steven (33) uit Ichtegem werd met zijn barbecueteam tweede op het Belgisch Kampioenschap. In de categorie 'rundsvlees' werden ze zelfs Belgisch Kampioen. Binnen het team is Steven materiaalmeester en vooral gespecialiseerd in 'kip'. Ook in deze barbecue-editie van Komen Eten zal Steven zeker zijn ei kwijt kunnen. In de zomermaanden leeft hij in zijn tuin en aan barbecuetoestellen heeft hij met acht stuks geen gebrek. Het mag duidelijk zijn: de gasten van Steven mogen zich vanavond aan enkele culinaire hoogstandjes verwachten. Zo krijgen ze onder andere in wodka en rode biet gemarineerde zalm op hun bord en mogen ze hun tanden zetten in picanha van Black Angus, chimichurri en een lekkere Hasselbackaardappel.

Herhaling