TV-Gids

woensdag, 01 oktober 2014

Komen Eten

Komen Eten

VIER | Realityreeks | woensdag 01 okt, 17u00 - 17u50.

met Iwein Segers

De 45-jarige Dirk is 23 jaar zelfstandige geweest en is actief als voetbaltrainer bij de jeugd. Naast het voetbal zijn Limburg en zijn Burundese vriendin de twee grote liefdes in zijn leven. Die passies combineert hij met succes in zijn menu, want als aperitiefhapje gaat Dirk voor Burundese sambusa en het hoofdgerecht bestaat uit Limburgse hoevekip met tagliatelle in mangosaus. Speciaal voor de gelegenheid voorziet Dirk twee entertainers die vol overgave een act brengen waarbij de bekende hit 'Laat het gras maar groeien' wordt omgebouwd tot een Komen Eten-song. Een nieuwe nummer één in de Vlaamse hitparade is dus in de maak. Zelfs de wereldberoemde danspasjes van Sam Gooris kennen waardige opvolgers. Dat Dirk het als Limburger in hart en nieren in deze Komen Eten-week moet opnemen tegen de Antwerpenaar Tony, zorgt voor de nodige peper en het nodige zout.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | woensdag 01 okt, 20u15 - 21u05.

met Iwein Segers

Tony is 30 jaar oud en woont in Schoten. Dat ligt vlakbij Antwerpen en dus is er aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Tony. Maar ondanks de overvloedige zelfzekerheid, verloopt de avond niet vlekkeloos voor de immer opgewekte Tony. Zo heeft hij enkel rode wijn voorzien als drank, dus hebben zijn Komen Eten-gasten de keuze tussen dorst lijden of het risico lopen om dronken te worden. Tony stelt zijn menu op uiterst originele wijze voor door middel van een rapnummer. Capital T, want dat is Tony's artiestennaam, kan niet enkel vlotjes rappen, maar beschikt ook over tal van alter ego's. Zijn hoofdgerecht is alvast een mondvol: lamsvlees met rozemarijnsaus en ravioli met zongedroogde tomaten, spaghetticourgette en tapenade van olijven.

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 02 okt, 00u00 - 00u40.

met Iwein Segers

Tony is 30 jaar oud en woont in Schoten. Dat ligt vlakbij Antwerpen en dus is er aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Tony. Maar ondanks de overvloedige zelfzekerheid, verloopt de avond niet vlekkeloos voor de immer opgewekte Tony. Zo heeft hij enkel rode wijn voorzien als drank, dus hebben zijn Komen Eten-gasten de keuze tussen dorst lijden of het risico lopen om dronken te worden. Tony stelt zijn menu op uiterst originele wijze voor door middel van een rapnummer. Capital T, want dat is Tony's artiestennaam, kan niet enkel vlotjes rappen, maar beschikt ook over tal van alter ego's. Zijn hoofdgerecht is alvast een mondvol: lamsvlees met rozemarijnsaus en ravioli met zongedroogde tomaten, spaghetticourgette en tapenade van olijven.

Herhaling