TV-Gids

zondag, 22 januari 2017

Komen Eten

Komen Eten

VIER | Realityreeks | zondag 22 jan, 16u20 - 17u05.

met Herman Verbruggen

De 40-jarige Bert uit Tienen is werkzaam als werfleider en hij is een echt pietje precies. Hij heeft graag alles onder controle en wil structuur in zijn leven. Ook in de keuken zorgt Bert dat hij altijd uitstekend voorbereid voor de dag komt. Hij wordt soms wat ongemakkelijk van vrouwelijk gezelschap en vanavond krijgt hij maar liefst twee exemplaren van dat bijzondere ras aan zijn tafel. In plaats van een stevige hamer, gebruikt Bert het liefst mopjes om het ijs te breken. De Komen Eten-gasten blijven iets te lang op hun dorst zitten, en wanneer Bert dat opmerkt, trakteert hij hen op een lekker glas... water.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | zondag 22 jan, 17u05 - 17u50.

met Herman Verbruggen

Fernand uit Herk-de-Stad is 55 en stamt uit een schrijnwerkersfamilie. Hij is dus per definitie uit het juiste hout gesneden. Met hout werken is voor hem een echte passie. Het vraagt enorm veel productkennis, en op die manier kun je het vergelijken met koken. Dat doet Fernand gelukkig ook graag, zodat zijn Komen Eten-gasten vanavond niets tekort komen. Bovendien kookt hij met de schort van een echte kok, dat kan de verwachtingen alleen maar de hoogte in jagen. Fernand is bij het koken erg gul met sterke drank, eieren en room. Dat wordt smullen, jongens!

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | zondag 22 jan, 17u50 - 18u35.

met Herman Verbruggen

Mirjam (47) woont in Schoten en baat er een kapsalon uit. Het liefst knipt ze mannenkapsels, 'want die maken daar veel minder spel van dan vrouwen', aldus de gastvrouw van vanavond. Mirjam houdt enorm veel van haar job. Mensen tevreden maken en ze vrolijk naar huis laten terugkeren, hopelijk lukt haar dat ook vanavond. Bij haar Komen Eten-gasten mag gerust een knappe vrijgezel zitten, want voorlopig speelt Mirjam nog soloslim in het kaartspel van het leven. Ze heeft wel een man in haar leven: haar hond Romeo staat altijd voor haar klaar. Hetzelfde kan gezegd worden van Jean Bosco Safari. Die bekende zanger is een vriend des huizes en hij speelt vanavond speciaal voor Mirjam haar lievelingslied 'Here Comes the Sun'.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | zondag 22 jan, 18u35 - 19u25.

met Herman Verbruggen

Nathalie (33) uit Halen is kinesitherapeute. Een gezonde levenswijze vindt ze heel belangrijk en dat is uiteraard ook te merken in haar keuken. Ze gebruikt verse producten, niet te veel suiker, olijfolie in plaats van boter en als het even kan niet te veel verzadigde vetten. Al dat gezond eten zorgt ervoor dat Nathalie zich goed in haar vel voelt. Ze noemt zichzelf een 'happy person' en een positief ingesteld iemand. Het enige waar Nathalie een beetje moeite mee heeft, is vuil bestek en vuile glazen. Daar heeft ze eerder deze week nogal wat opmerkingen over moeten geven, waardoor ze haar eigen bestek het best stevig opblinkt vanavond. Een gewaarschuwde vrouw is er immers twee waard.

Herhaling