TV-Gids

donderdag, 05 maart 2015

Komen Eten

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 05 mrt, 16u55 - 17u35.

met Herman Verbruggen

Wie ook niet met één, maar direct met twee spiegeleieren leerde koken, heeft iets gemeen met Freddy. Het afscheid van de luchtvaart viel Freddy zwaar, maar hij vond gelukkig een tweede passie in de keuken. Hij laat zijn gasten stevig van de grond gaan met een First Class-menu. En dat alles staat zorgvuldig neergepend in een boarding pass, die Freddy dienst laat doen als menukaart. Als gepensioneerde zeventiger hoeft Freddy niet per se te winnen en met het Komen Eten-mes aan de haal te gaan. Hij heeft immers al genoeg messen in zijn keukenlade liggen. Hoewel winnen geen must is, heeft hij het wel graag naar zijn zin bij de andere kandidaten. Een kritische noot hier en daar moet al eens kunnen volgens Freddy. Als extra educatief toetje toont hij de kijkers die thuis niet over een bordenverwarmer beschikken, hoe ze dat euvel eenvoudig kunnen oplossen.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 05 mrt, 20u10 - 21u00.

met Herman Verbruggen

Ingrid (53) is huisvrouw en woont in een mooie villa waar ze het zichzelf naar haar zin maakt in het gezelschap van een glaasje champagne. Ingrid is een creatieve dame en presenteert haar menukaart in de vorm van een schilderij. Ze is tuk op dessertjes, maar houdt het toch graag licht en gezond. Een frisse salade met zalm en truffeldressing past volledig in haar menu. Ze verrast met een combinatie van konijn in rode wijn met tagliatelle en verse groenten. Maar gaan de gasten de gewaagde combinaties van Ingrid wel weten te smaken?

Komen Eten

VIER | Realityreeks | vrijdag 06 mrt, 00u10 - 00u50.

met Herman Verbruggen

Ingrid (53) is huisvrouw en woont in een mooie villa waar ze het zichzelf naar haar zin maakt in het gezelschap van een glaasje champagne. Ingrid is een creatieve dame en presenteert haar menukaart in de vorm van een schilderij. Ze is tuk op dessertjes, maar houdt het toch graag licht en gezond. Een frisse salade met zalm en truffeldressing past volledig in haar menu. Ze verrast met een combinatie van konijn in rode wijn met tagliatelle en verse groenten. Maar gaan de gasten de gewaagde combinaties van Ingrid wel weten te smaken?

Herhaling