TV-Gids

donderdag, 02 oktober 2014

Komen Eten

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 02 okt, 17u05 - 17u45.

met Iwein Segers

Tony is 30 jaar oud en woont in Schoten. Dat ligt vlakbij Antwerpen en dus is er aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Tony. Maar ondanks de overvloedige zelfzekerheid, verloopt de avond niet vlekkeloos voor de immer opgewekte Tony. Zo heeft hij enkel rode wijn voorzien als drank, dus hebben zijn Komen Eten-gasten de keuze tussen dorst lijden of het risico lopen om dronken te worden. Tony stelt zijn menu op uiterst originele wijze voor door middel van een rapnummer. Capital T, want dat is Tony's artiestennaam, kan niet enkel vlotjes rappen, maar beschikt ook over tal van alter ego's. Zijn hoofdgerecht is alvast een mondvol: lamsvlees met rozemarijnsaus en ravioli met zongedroogde tomaten, spaghetticourgette en tapenade van olijven.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 02 okt, 20u20 - 21u10.

met Iwein Segers

De 53-jarige Grietje is manager in een filiaal van een niet nader genoemde supermarktketen en is graag creatief bezig in haar tuintje. Daar ontvangt ze dan ook met open armen haar Komen Eten-gasten en serveert ze hen foie gras als hapje. Wanneer Emilie beseft wat ze net heeft gegeten, probeert ze haar ervaring op het toilet ongedaan te maken. Bij Grietje is het al vis wat de pot schaft. Het voorgerecht is ceviche: rauwe vis die gemarineerd wordt in citrusvruchten. Het hoofdgerecht bij Grietje bestaat uit bouillabaisse. Haar dessert is een verwentrio.

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 02 okt, 23u45 - 00u30.

met Iwein Segers

De 53-jarige Grietje is manager in een filiaal van een niet nader genoemde supermarktketen en is graag creatief bezig in haar tuintje. Daar ontvangt ze dan ook met open armen haar Komen Eten-gasten en serveert ze hen foie gras als hapje. Wanneer Emilie beseft wat ze net heeft gegeten, probeert ze haar ervaring op het toilet ongedaan te maken. Bij Grietje is het al vis wat de pot schaft. Het voorgerecht is ceviche: rauwe vis die gemarineerd wordt in citrusvruchten. Het hoofdgerecht bij Grietje bestaat uit bouillabaisse. Haar dessert is een verwentrio.

Herhaling