TV-Gids

donderdag, 08 december 2016

Komen Eten

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 08 dec, 16u35 - 17u25.

met Herman Verbruggen

Dylan is met zijn 21 jaar de benjamin van het gezelschap deze week, maar zijn ambitie is niet min. In het professionele leven staat hij achter het fornuis en stiekem droomt Dylan ervan om zijn eigen zaak te starten. Hij volgde zeven jaar lang een opleiding aan de hotelschool, maar dat wil hij allemaal niet vertellen aan zijn gasten. Tegen hen liegt hij over zijn ervaring en zegt hij dat hij automecanicien is. Daarna wil Dylan iedereen omverblazen met zijn gerechten. Zijn menu voor vanavond presenteert Dylan op zelfgemaakt perkament. Hij vist vaak en graag in zijn vrije tijd, maar de kabeljauw die hij als hoofdgerecht serveert, heeft Dylan niet zelf gevangen. Elke gang wordt vanavond voorafgegaan door een lied, ingezongen door een vriend van Dylan.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | donderdag 08 dec, 19u50 - 20u35.

met Herman Verbruggen

Annick (49) is kapster van beroep en volgens haar is een kapsel creëren een kunst. Ze begon met kappen op haar zeventiende en is er echt door gepassioneerd. Ze legt haar klanten van begin tot einde in de watten en dat is ze vanavond ook van plan voor haar Komen Eten-avontuur. Annick is semi-Italiaanse en is trots op haar zuiderse roots. Geen toeval dus dat ze tortellini maakt als voorgerecht, risotto als hoofdgerecht en koude spaghetti als nagerecht. Bij dat dessert gaat het niet om de bekende Italiaanse pasta, maar om een variant op basis van vanille-ijs en een coulis van aardbeien en frambozen. Annick is een kattenliefhebster en denkt dat ze in een vorig leven een kat moet geweest zijn. Ze schildert graag en het mag niet verbazen dat poezen haar favoriete onderwerp zijn. Als uitsmijter van de avond mogen Annicks gasten zich uitleven op coiffuregebied. Ze krijgen een pop waar ze hun mooiste creaties mogen op uitproberen.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | vrijdag 09 dec, 00u50 - 01u30.

met Herman Verbruggen

Annick (49) is kapster van beroep en volgens haar is een kapsel creëren een kunst. Ze begon met kappen op haar zeventiende en is er echt door gepassioneerd. Ze legt haar klanten van begin tot einde in de watten en dat is ze vanavond ook van plan voor haar Komen Eten-avontuur. Annick is semi-Italiaanse en is trots op haar zuiderse roots. Geen toeval dus dat ze tortellini maakt als voorgerecht, risotto als hoofdgerecht en koude spaghetti als nagerecht. Bij dat dessert gaat het niet om de bekende Italiaanse pasta, maar om een variant op basis van vanille-ijs en een coulis van aardbeien en frambozen. Annick is een kattenliefhebster en denkt dat ze in een vorig leven een kat moet geweest zijn. Ze schildert graag en het mag niet verbazen dat poezen haar favoriete onderwerp zijn. Als uitsmijter van de avond mogen Annicks gasten zich uitleven op coiffuregebied. Ze krijgen een pop waar ze hun mooiste creaties mogen op uitproberen.

Herhaling