woensdag, 16 april 2014
aanmelden
Helder 2° / 15° Helder

Sociale woningen te koop

25/04/'07 Puurs (2870) Wie de prijs van woningen op de privémarkt te hoog vindt, moet niet wanhopen. In Puurs zijn er nog sociale woningen te koop.

De sociale bouwmaatschappij voor koopwoningen De Kleine Landeigendom heeft vorige maand nog maar net twaalf woningen verkocht in de Leuk in Ruisbroek maar ze heeft nog andere projecten op stapel staan. In de Keulendam komen tegen de bouwvakantie dertien galerijwoningen klaar. Dit zijn appartementen met dit verschil dat ze een eigen aparte toegang hebben en voorzien zijn van een daktuin. Voor volgend jaar wil de maatschappij haar woningenbestand daar uitbreiden met nog eens twintig.

Langs de Spoorwegkaai in Puurs, vlak bij het station, zouden tegen de bouwvakantie volgend jaar ook nog negen woningen met twee tot vier slaapkamers moeten klaar zijn en op het Flierke kan de maatschappij binnenkort beginnen met de bouw van zes woningen voor kleine gezinnen. In de Leuk in Ruisbroek kan na de bouwvakantie wellicht de bouw van nog eens tien huizen beginnen. Er zijn ook nog plannen voor huizen in Breendonk, maar die zijn momenteel nog te vaag.

Uw correspondent:
  • Poppe Patrick
Wachtdiensten in Puurs
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Puurs
Vandaag Helder 10,1 ° regen 0,00 mm
Morgen Licht bewolkt 12,6 ° regen 0,10 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Puurs

Er zijn recent geen nieuwe overlijdens toegevoegd

Meer