woensdag, 16 april 2014
aanmelden
Helder 2° / 15° Helder

Pasgetrouwd koppel stuit op 315 bakken bier

24/09/'13 Berlaar (2590) Sofie Verret en Gerry Dumortier uit Berlaar schrokken afgelopen weekend toen ze op hun eigen trouwfeest een foto te zien kregen van hun huis in de Dorpsstraat. Dat bleek door vrienden gebarricadeerd met maar liefst 315 bakken bier.

Het gelukkige bruidspaar had zich wel aan een verrassing verwacht bij hun thuiskomst. "Dat is de traditie in onze vriendengroep. Maar we hadden niet verwacht dat het zo zou opvallen", lachen ze. "Alle bakken waren onderling bevestigd met strips. Toen we thuis kwamen, hebben we wat bakken opzij kunnen trekken om binnen te geraken."

Het bleek in totaal om 315 bakken bier te gaan, goed voor 7560 lege flesjes Jupiler. Die flesjes waren uit de bakken gehaald. "Ze hadden de lege flesjes uit de bakken geschud in onze tuin. Ze hebben er de twee eerste letters van onze voornaam mee gevormd en een groot hart mee getekend. In ons huis zaten trouwens ook nog twee konijntjes. Gelukkig zijn er ook veel vrienden komen helpen bij het opruimen. We vonden het een heel leuke grap."

Het leeggoed mochten Sofie en Gerry houden. Op die manier houden ze nog een aardig spaarcentje aan de grap over.Lees meer in de dinsdagkrant van Gazet van Antwerpen, editie Mechelen.

Bert Provoost

Foto's Joren De Weerdt, GvA

Uw correspondent:
  • Chris Van Rompaey
  • Bert Provoost
Wachtdiensten in Berlaar
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Berlaar
Vandaag Helder 12,1 ° regen 0,00 mm
Morgen Licht bewolkt 15,5 ° regen 0,00 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Berlaar
Van Dessel Frans
Van Dessel Frans
87 jaar
gestorven op 13/04/2014
in BERLAAR
De Weerdt Maria
De Weerdt Maria
70 jaar
gestorven op 19/03/2014
in BERLAAR
Meer