woensdag, 23 april 2014
aanmelden
Licht bewolkt 8° / 21° Licht bewolkt

Olen Shopping Park opent

olen shopping park opent

30/09/'11 Olen (2250) Olen Shopping Park is een feit. Vandaag openen zeventien winkels er de deuren. Onderhandelingen met kandidaat-huurders voor de volgende fase lopen vlot.

Na de opening van Decathlon enkele maanden geleden, volgt vandaag de opening van de eerste cluster van zo’n 20.000 vierkante meter aan winkels. In de loop van volgend jaar volgt vermoedelijk de resterende 15.000 vierkante meter.

“Olen als inplantingsplaats is een goede keuze geweest”, zegt Paul Ivens van eigenaars Cordeel-Aertssen. “Mensen hebben hier in de streek weinig alternatieven om naar een winkelpark te trekken. Bovendien behoort de site van Van De Ven tot het collectieve Vlaamse geheugen. De drempel om naar Olen te komen winkelen, is dus zeer laag.”

Niet veel vrije ruimte over

Ivens maakt er geen geheim van dat na het succes van Decathlon Olen de ondertekening van de contracten met andere kandidaat-huurders snel volgde. Ook voor fase twee en drie loopt de verhuring vlot. Momenteel zitten de onderhandelingen met drie kandidaten in een eindfase, samen goed voor 8.000 vierkante meter aan winkels. Er blijft dus niet veel vrije ruimte meer over.

De bouw van het park zelf is uiterst vlot verlopen. Met als kleine uitzondering de vondst van overblijfselen uit het ijzeren tijdperk. “We konden rekenen op de steun van de gemeente Olen”, vervolgt Paul Ivens. “Maar ook bij de bevolking merken we een positieve houding. We konden onze werkzaamheden hier uitvoeren zonder de minste tegenkanting. We konden de mensen hier zelfs amper van de werf houden, zo veel interesse was er.”

RUDI VAN HOUDT

Reageer als eerste op dit bericht
Uw correspondent:
  • Eddy Leysen
Wachtdiensten in Olen
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Olen
Vandaag Licht bewolkt 19,6 ° regen 0,00 mm
Morgen Regenbuien 18,1 ° regen 0,50 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Olen
Laenen Marcel
Laenen Marcel
85 jaar
gestorven op 15/04/2014
in OLEN
Meer