zaterdag, 19 april 2014
aanmelden
Zwaar bewolkt 8° / 12° Zwaar bewolkt

Olen maakt zich klaar voor Gladiolen

dorpskern maakt zich klaar voor gladiolen

17/05/'13 Olen (2250) Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei wordt de dorpskern van Olen weer omgetoverd tot het festivalterrein van Gladiolen, ook dit jaar weer dé verzamelplaats voor al wie zin heeft in goede muziek en ambiance.

Verspreid over drie podia krijgt u zowel de gevestigde waarden als opkomend talent te zien. Zo slaagden de organisatoren erin om School is Cool te strikken. De band speelt deze zomer slechts twee keer in ons land. Niet te missen dus!

Sir Yes Sir, Compact Disc Dummies, Freaky Age en Blaudzun zijn slechts enkele namen die de affiche verder aanvullen. Het festival is zo goed als uitverkocht, de laatste dagtickets zijn nog aan de kassa te verkrijgen.


Vergeet ook zeker niet een kijkje te komen nemen op de stand van Gazet van Antwerpen. U kan er gratis deelnemen aan onze Kras & Win wedstrijd! Krast u driemaal dezelfde foto, dan wint u een hippe hoofdtelefoon van WeSC. Niet gewonnen? Vul dan zeker de achterkant in en maak zo nog kans op een gratis abonnement van Gazet van Antwerpen.

Als ultiem festivalsouvenir kan u ook poseren op ons 'Gladiolen Rocks' podium. Laat de (foute) rockster in u naar boven komen, grabbel die micro of gitaar vast en… strike a pose!

Voor het volledige programma en alle praktische info kan u terecht op www.gladiolen.be.

Foto JoDW

Uw correspondent:
  • Eddy Leysen
Wachtdiensten in Olen
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Olen
Vandaag Licht bewolkt 8,2 ° regen 0,00 mm
Morgen Betrokken 6,3 ° regen 0,10 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Olen
Laenen Marcel
Laenen Marcel
85 jaar
gestorven op 15/04/2014
in OLEN
Meer