vrijdag, 18 april 2014
aanmelden
Zwaar bewolkt 8° / 12° Zwaar bewolkt

Combitickets Gladiolen uitverkocht

combitickets gladiolen uitverkocht

08/04/'13 Olen (2250) De combitickets voor de veertiende editie van het Olense festival Gladiolen zijn allemaal uitverkocht. Dat is volgens mede-organisator Lode Bellens (28) te danken aan de lage drank- en inkomprijzen. "We hebben niet de behoefte om uit te breiden," zegt hij, "Maar we zetten sterk in op kwaliteit, comfort en lage prijzen."

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei vindt de volgende editie van Gladiolen plaats op het festivalterrein van Olen. School Is Cool, Bart Peeters en The Van Jets zullen er op de planken staan en ook de DJ's I en I zijn van de partij. Wie geen combiticket wist te bemachtigen kan nog steeds een dagticket kopen om de artiesten aan het werk te zien.

De stijgende vraag is volgens Bellens het gevolg van een kwalitatieve en goedkope service. "We doen er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden", legt hij uit. "Het heeft ons veel moeite gekost, maar we zijn erin geslaagd de drankprijzen ook dit jaar niet te verhogen. Ook de inkomprijzen blijven constant." Volgens Bellens lokt ook de affiche veel volk. "Ik kijk persoonlijk heel erg uit naar het optreden van School Is Cool", verduidelijkt hij. "Het heeft ons veel moeite gekost, maar we zijn trots om zo'n naam te kunnen presenteren."

Dagtickets kosten 14 euro. Voor meer info kan u terecht op de site van Gladiolen.

Foto Gladiolen

Nick Lodewyckx

Reageer als eerste op dit bericht
Uw correspondent:
  • Eddy Leysen
Wachtdiensten in Olen
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Olen
Vandaag Zwaar bewolkt 8,4 ° regen 0,00 mm
Morgen Regen 12,4 ° regen 0,50 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Olen
Laenen Marcel
Laenen Marcel
85 jaar
gestorven op 15/04/2014
in OLEN
Meer