donderdag, 17 april 2014
aanmelden
Helder 2° / 15° Helder

Tarmac toont werk in pastorie

13/11/'09 Meerhout (2450) De komende twee weekends staat cultuur in de kijker in Meerhout. Diverse kunstenaars stellen hun werken tentoon.

Sinds juli bruist het weer in de oude pastorie in het centrum. Kunstencollectief Tarmac vindt er onderdak en houdt er de volgende twee weekends zijn eerste tentoonstelling.

Met ‘Kunst in de Kempen’ brengen ze eigenzinnige werken van zeven bekende en minder bekende kunstenaars samen. De stukken van Paul Degrève, Jef Geys, Inge Godelaine, Johan Grimonprez, Raymond Minnen, Daniel Peetermans en Lex Tintel zorgen voor een aangename mix tussen fotografie, videokunst, keramiek en schilderwerken.

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen op 14, 15, 21 en 22 november, telkens van 13u tot 20u in de pastorij op het Van Haechtplein. Ook kunstenaar Marinus van Nistelrooij houdt op dezelfde data opendeur in zijn galerie in Genebroek 110. Van 11u tot 18u kan je een overzicht bekijken van zijn werken. Hij besteedt speciale aandacht aan zijn reeks olieverfschilderijen.

NECA

www.tar-mac.be
www.marinusth.com

Uw correspondent:
  • Sofie Verheyen
Wachtdiensten in Meerhout
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Meerhout
Vandaag Helder 2,0 ° regen 0,00 mm
Morgen Helder 5,9 ° regen 0,00 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Meerhout

Er zijn recent geen nieuwe overlijdens toegevoegd

Meer