zaterdag, 19 april 2014
aanmelden
Licht bewolkt 5° / 16° Licht bewolkt

In 2012 met tram 7 naar Boechout

in 2012 met tram 7 naar boechout 2

24/09/'09 Mortsel (2640) Van hartje Antwerpen naar Boechout. Dat kan vanaf 2012 met tram 7, die verlengd wordt tot Capenberg. De werkzaamheden beginnen op 12 oktober en duren 3 jaar.

Tram 7 rijdt nu van de Sint-Pietersvliet in het Antwerpse Schipperskwartier naar het Gemeenteplein in Mortsel. Op 12 oktober wordt gestart met de werkzaamheden voor de tramverlenging.

In vier fasen worden de sporen doorgetrokken tot Capenberg in Boechout. Vanaf Mortsel zal tram 7 dan via de Statielei, de Liersesteenweg en de Provinciesteenweg richting Boechout rijden.

Aan Capenberg komt een park&ride en overal waar sporen worden gelegd, zal de straat van gevel tot gevel worden heraangelegd. De volledige verlenging van de tramlijn moet klaar zijn in september 2012.

Schoolbereikbaarheidskaart

De Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM), die opdrachtgever is, gaat bij voor en tijdens de werkzaamheden een infocampagne organiseren.

In de scholen in de omgeving worden bereikbaarheidskaarten verdeeld, waarop de veiligste weg naar school staat. Ook de fasen van de werkzaamheden staan erop.

In de buurten waar gewerkt wordt, zal de BAM infofolders bussen en er komen ook informatieavonden voor bewoners. Met die informatiecampagne hoopt de BAM de hinder en overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Patrick VAN DE PERRE

2 reactiesLees alle reacties | Reageer zelf
Meer nieuws uit mortsel
Uw correspondent:
  • Seppe Slaets
Wachtdiensten in Mortsel
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Mortsel
Vandaag Licht bewolkt 12,5 ° regen 0,00 mm
Morgen Regenbuien 13,8 ° regen 0,70 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Mortsel

Er zijn recent geen nieuwe overlijdens toegevoegd

Meer