woensdag, 23 april 2014
aanmelden
Licht bewolkt 8° / 21° Licht bewolkt

Cuistot wordt Petit Cuistot

cuistot wordt petit cuistot

18/05/'12 Lier (2500) Het gastronomisch restaurant Cuistot is niet meer. Leve Kook- en wijnatelier Petit Cuistot. "Het was tijd voor een totaal nieuwe uitdaging", zegt Willem Van den Broeck.

"Met Petit Cuistot wil ik opnieuw naar de essentie van de gastronomie gaan en koken met lokale producten, gecombineerd met een lekker glas wijn en een goede sfeer. Het tafellinnen heeft daarom niet toevallig plaatsgemaakt voor eiken tafels. Het bord en de wijn zijn het belangrijkst. We willen ons dus ook afscheuren van al die culinaire gidsen, want na een tijdje ben je meer aan het koken voor hun inspecteurs dan voor je klanten", zegt Willem Van den Broeck (26).

"Hét voordeel van dit concept is dat we niet meer aan één keuken gebonden zijn. Vroeger serveerden we ook enkel drie- tot zesgangenmenu's. Nu kun je à la carte kiezen en je zelfs tot een hoofdgerecht beperken. We zullen onze kaart ook sneller dan vroeger veranderen. Daarom de naam 'kookatelier'. Nog een nieuwigheid: we schenken nu ook wijn per glas", besluit Willem Van den Broeck.

Info: 03.488.46.56, www.petitcuistot.be

Lees hierover meer in de zaterdagkrant van Antwerpen

Chris VAN ROMPAEY

Foto: Willem van den Broeck en Nils Proost

Foto Joren De Weerdt

Meer nieuws uit lier
Uw correspondent:
  • Chris Van Rompaey
Wachtdiensten in Lier
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Lier
Vandaag Licht bewolkt 19,6 ° regen 0,00 mm
Morgen Regenbuien 18,1 ° regen 0,50 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Lier
Van Berckelaer Maria
Van Berckelaer Maria
90 jaar
gestorven op 17/04/2014
in LIER
Meer