donderdag, 24 april 2014
aanmelden
Buien met onweer 9° / 19° Buien met onweer

Grand Café 'Den Esprit' opent op de Bist

21/12/'10 Wilrijk (2610) Op de Bist is de vroegere brasserie 'L'Esprit' na lang gesloten te zijn geweest opnieuw open. De naam van het helemaal vernieuwde Grand Café luidt 'Den Esprit'. Uitbaters zijn de vrienden Dave, Vlad en Chitra, de Nepalese kok. "Alle drie hebben we jaren ervaring in de horeca en een eigen zaak opstarten was onze ultieme droom", zegt Dave. "De reacties van de klanten vallen bijzonder goed mee. Zowel over het warme en toch eigentijdse interieur, de vriendelijke bediening en het eten zelf. Dat willen we zo houden."

Voorin, tegen de straatkant, is er het cafégedeelte, met tafels en losse houten stoelen, zitjes aan de toog, twee speelkassen en een televisie voor sportuitzendingen. Het café wordt van het achterin gelegen restaurant gescheiden door een aperitiefzone. Die vormt een soort van buffer tussen de twee. Het restaurant telt 32 plaatsen. Over enkele maanden gaat ook het tuinterras open.

Grand Café 'Den Esprit' opent op weekdagen om 8 uur en in het weekend om 10 uur. Elke morgen kan je er ontbijten. In de week worden ook dagschotels geserveerd. De kaart is heel uitgebreid en de prijzen zijn democratisch gehouden. Een pintje kost 1,9 euro, een glas wijn 3 euro en er is cava van 4 en 5 euro.

Luk Luyten

Meer nieuws uit wilrijk
Uw correspondent:
  • Luk Luyten
Wachtdiensten in Wilrijk
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Wilrijk
Vandaag Zwaar bewolkt 18,0 ° regen 0,00 mm
Morgen Licht bewolkt 21,8 ° regen 0,00 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Wilrijk
Haerbos Louisa
Haerbos Louisa
90 jaar
gestorven op 31/03/2014
in WILRIJK
Pintjens Henri
Pintjens Henri
64 jaar
gestorven op 26/03/2014
in WILRIJK
Meer