donderdag, 24 april 2014
aanmelden
Buien met onweer 9° / 19° Buien met onweer

Advocaat Marc Swinnen woont achter de bekende, rode gevel uit Zone Stad op het Zuid

advocaat marc swinnen woont achter de bekende rode gevel uit zone stad op het zuid

09/05/'11 Antwerpen (2000) Het ‘Rode huis’, waar Lien Van de Kelder in handen valt van de beruchte keldermoordenaar, speelt tegenwoordig een prominente rol in Zone Stad. In het dagelijkse leven gaat het er achter de prachtige gevel op het Zuid gelukkig iets minder dramatisch aan toe.

Pikante scenes in de living, romantiek in de zetel en uiteindelijk een naakte inspecteur in de kelder. Lien Van de Kelder, alias de stoere inspecteur Fien Bosvoorde, tuimelt met open ogen en weinig kleren in de val van keldermoordenaar Koen De Graeve, die in de VTM-reeks een prachtig pand op het Zuid bewoont.
Het geklasseerde gebouw in de Beelhouwersstraat, met magnifiek zicht op het Museum voor Schone Kunsten, wordt in het echte leven bewoond door advocaat Marc Swinnen.

“Dit huis heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen”, vertelt Swinnen. “Het is niet de eerste keer dat ze komen aanbellen met de vraag om hier opnames te maken. Ook de Benidorm Bastards en een aantal modehuizen vielen voor de charme van de woning.” Swinnen vindt het allemaal best. “Dit pand heeft inderdaad een sterke uitstraling. Waarom zouden andere mensen daar niet van mogen genieten? Ik stel mijn huis met plezier open.”

Geraldine Dewart

Reageer als eerste op dit bericht
Meer nieuws uit antwerpen
Uw correspondent:
  • stadsredactie
Wachtdiensten in Antwerpen
Bekijk de wachtdiensten


Het weer in Antwerpen
Vandaag Regenbuien 15,4 ° regen 0,20 mm
Morgen Licht bewolkt 22,3 ° regen 0,00 mm
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Antwerpen
Lommers Maria
Lommers Maria
96 jaar
gestorven op 13/04/2014
in ANTWERPEN
PELS Gerard
PELS Gerard
59 jaar
gestorven op 13/04/2014
in Antwerpen
Mees André
Mees André
91 jaar
gestorven op 09/04/2014
in ANTWERPEN
Meer