woensdag, 23 april 2014
aanmelden
Licht bewolkt 9° / 18° Licht bewolkt
Voor minder dan 1 euro per dag Een iPad mini voor elke nieuwe abonnee van Gazet van Antwerpen iPad mini en krant

TM en ©2013 Apple Inc.
Alle rechten voorbehouden.

Neem een abonnement van 24 maanden op Gazet van Antwerpen en ontvang een iPad mini
(model 16GB met wifi, Space Gray of Silver White)**.

U betaalt bij de bestelling onmiddellijk online 29,95 euro voor de eerste maand en daarna maandelijks 29,95 euro via domiciliëring gedurende de volgende 23 maanden.

U ontvangt gedurende 24 maanden Gazet van Antwerpen op iedere verschijningsdag in uw brievenbus.

Bij het aangaan van een abonnement van 24 maanden op Gazet van Antwerpen ontvangt u een iPad mini (model 16GB met wifi, Space Gray of Silver White).

U kunt zelf de iPad mini bijkomend laten configureren*** mits de prijs voor de extra configuratie onmiddellijk online wordt betaald bij de bestelling.

Bij het aangaan van het abonnement van 24 maanden op Gazet van Antwerpen kunt u aanduiden in welke winkel van Switch u de iPad mini en de configuratie wenst af te halen.

De bestelling en de bestelde configuratie kunnen nadien niet worden aangepast.

Het aanbod van deze actie is enkel geldig in België en beperkt in aantal (zolang de voorraad strekt).

Het aanbod is enkel van toepassing op tijdige online bestellingen via de registratie-module en kan niet worden gecombineerd met andere voordeelaanbiedingen of bestaande of aflopende postabonnementen en winkelabonnementen.

Na ontvangst van de eerste betaling van 29,95 euro en ontvangst van de betaling van de prijs voor de extra configuratie van de iPad mini wordt, ter bevestiging van uw deelname aan deze actie, naar u een bericht verzonden met de bevestiging van het in werking treden van het abonnement.

Later zal u van Switch per mail een afhaalbericht ontvangen zodra uw iPad mini en eventuele configuratie klaar ligt. U kunt deze dan persoonlijk afhalen in het geselecteerde afhaalpunt op vertoon van uw identiteitskaart.

Het abonnement op Gazet van Antwerpen wordt aangegaan voor een vaste duurtijd van 24 maanden. U kunt geen herroepingsrecht uitoefenen voor deze overeenkomst betreffende de levering van dagbladen (art. 47, §4, 4° WMPC).

Het abonnement van 24 maanden op Gazet van Antwerpen kan tijdens de vaste duurtijd van 24 maanden niet worden stopgezet, het abonnement kan niet worden onderbroken en het abonnement kan niet worden overgedragen.

Bij afwezigheid van stipte maandelijkse ontvangst van de volledige betaling van 29,95 euro door De Vlijt (Gazet van Antwerpen) gedurende 24 maanden, moet het volledige saldo voor de resterende en eventueel openstaande abonnementsmaanden ineens vooraf worden betaald aan De Vlijt (Gazet van Antwerpen).

De gegevens die u verstrekt, worden opgenomen in een bestand van CONCENTRA MEDIA GROEP NV, Herkenrodesingel 10, 3500 Hasselt, voor de verkoop van onze producten. U mag uw gegevens altijd inkijken en laten aanpassen of schrappen. Ze kunnen ook worden doorgegeven aan derden. Als u dit niet wenst stuur ons dan een mailtje op optout@concentra.be. Opgelet het verwerken van je aanvraag kan enkele dagen duren

* ´nieuwe abonnee´ betekent dat op het betreffende adres geen postabonnement of winkelabonnement van Gazet van Antwerpen van toepassing is, dat in de 6 voorgaande maanden op het betreffende adres geen postabonnement of winkelabonnement van Gazet van Antwerpen van toepassing was en ´nieuwe abonnee´ is enkel van toepassing op een meerderjarige natuurlijke persoon (particulier) die geen postabonnee of winkelabonnee van Gazet van Antwerpen is of postabonnee of winkelabonnee was van Gazet van Antwerpen in de voorgaande 6 maanden.

** en *** Gazet van Antwerpen heeft een reeks producten geselecteerd bij Switch die aangeboden worden in het kader van deze actie. Hieronder een overzicht van de productselectie met de artikelcodes. Alleen artikels met deze artikelcodes maken deel uit van deze actie.

iPad mini
• iPad Mini 16GB WiFi Space Gray - Ref. Switch: 25150 - Partnr. MF432NF/A
• iPad Mini 16GB WiFi Silver White - Ref. Switch: 25151 - Partnr. MD531NF/A
• iPad Mini 16GB Cellular Space Gray - Ref. Switch: 25157 - Partnr. MF450NF/A
• iPad Mini 16GB Cellular Silver White - Ref. Switch: 25158 - Partnr. MD543NF/A

I.S.M.