Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Chef-kok van Fleur de Sel zet twee nieuwe zaken op poten

Chef-kok van Fleur de Sel zet twee nieuwe zaken op poten

Alex Verhoeven in zijn zaak Fleur de Sel. Foto: BERT DE DEKEN

Kasterlee -

Terwijl u denkt aan de samenstelling van uw kerstmenu, denkt Alex Verhoeven van Fleur de Sel aan nieuwe zaken. De ambitieuze chef-kok, die het boegbeeld van ‘Lekker van bij ons’ is, wil daarin nog meer met lokale producten aan de slag. Maar wel op hoog niveau. Figuurlijk, maar ook letterlijk hoog. Dat laatste moet nog wel even een geheim blijven. Niet voortvertellen, dus.

De feestdagen naderen, een drukke periode in de horeca. In vele keukens stijgt de spanning, maar Alex Verhoeven (29), de veelgeprezen chef-kok van restaurant Fleur de Sel in Kasterlee, is niet uitsluitend ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees