Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Hier eet je de lekkerste kaaskroketten van Antwerpen

Hier eet je de lekkerste kaaskroketten van Antwerpen

Foto: rr

De smaak van een kaaskroket wordt bepaald door de soorten kaas die je ervoor gebruikt. Zo’n kroket is namelijk niet meer dan kaas, bloem, boter, melk en wat kruiden. Eenvoudig, toch? Nochtans is dit weer zo’n gerecht waar je in 99,9 procent van de gevallen niet echt blij van wordt. Het is een gerecht dat weggelegd is voor die chefs die een traditionele opleiding hebben genoten en het typische kaaskroketeffect – krokant aan de buiten- en smeuïg aan de binnenkant – kunnen bereiken door de juiste dosering, niet door in de kast met hulpmiddelen van Spaanse merken te duiken.

IJkpunt: Au Vieux Port

De kaaskroket van Marc Rigouts en Stijn Haevermans is een voltreffer. De smaak en het mondgevoel doen je even vergeten dat je een kleine caloriebom aan het eten bent. Het gebruik ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees