Eén gaat voort met dubbele afleveringen van ‘Tabula Rasa’

Print
Eén gaat voort met dubbele afleveringen van ‘Tabula Rasa’

Foto: Eén

Eén gaat de komende weken voort met de dubbelafleveringen van de zondagavondreeks ‘Tabula Rasa’. Dat bevestigt woordvoerder Hans Van Goethem aan Nieuwsblad.be.

Fans van ‘Tabula Rasa’ kregen zondagavond een dubbele portie te zien van hun favoriete reeks. Een noodoplossing, omdat de VRT vorige week besliste om niet langer ‘Twee tot de Zesde Macht’ uit te zenden, de quiz van Bart De Pauw. De kunstmatige ingreep bleek een succes: gemiddeld keken er 987.444 Vlamingen naar de dubbelaflevering.

“We hebben gemerkt dat die combinatie in de smaak is gevallen bij onze kijkers. Daarom zullen we de komende twee weken telkens nog eens een dubbelaflevering uitzenden. Binnen drie weken zullen we de negende aflevering combineren met het wielerjaaroverzicht”, zegt Eén-woordvoerder Hans Van Goethem.

De prestigieuze reeks met Veerle Baetens zal dus zes weken te zien zijn, in plaats van negen weken. Daardoor moet de VRT vroeger dan voorzien op zoek naar een opvolger voor de fictiereeks. “Hoe we dat precies zullen opvangen, zijn we momenteel aan het bekijken”, aldus Van Goethem.