Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Gerenoveerde Brabohoeve valt onmiddellijk in de prijzen

Culinaire gids Gault&Millau roept restaurant uit tot Brasserie van het Jaar

Gerenoveerde Brabohoeve valt onmiddellijk in de prijzen

Gregory Van der Brempt (links) en Christophe Balthazar startten de Brabohoeve weer op. Tussen hen chef-kok Wouter van der Vieren en Francis Coussens. Foto: Joris Herregods

Schilde -

De Brabohoeve is amper zeven maanden open en al verkozen tot Brasserie van het Jaar. Dat hebben Gregory Van der Brempt en Christophe Balthazar met hun equipe afgedwongen. “Een mooie beloning voor het hobbelig traject”, zegt Christophe over de moeizaam verlopen renovatie van de Brabohoeve.

Gregory Van der Brempt en Christophe Balthazar zaten samen op hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Daar zwoeren ze een dure eed: als ze ooit als zelfstandige iets in de horeca zouden doen, dan zouden ze ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees