Dit artikel is exclusief voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Nuance enige Antwerpse stijger in top Gault&Millau: “Smaak begint simpel, met peper en zout”

Nuance enige Antwerpse stijger in top Gault&Millau: “Smaak begint simpel, met peper en zout”

Foto: Joris Herregods

Duffel -

Restaurantgids Gault&Millau introduceert halve puntjes, en hóp: Thierry Theys en Sofie Willemarck van Nuance in Duffel stelen er meteen eentje en zitten nu al aan 17,5 op 20. “We hebben er wel acht jaar op moeten wachten”, relativeert de chef-kok. “En ere wie ere toekomt: we werken hier met dertien aan.”

Thierry Theys was pas 22 toen hij negen jaar geleden met Nuance in Duffel begon. Na een jaar al gaf Gault&Millau hem een topscore van 16 op 20. Nog een jaar later volgden de eerste Michelinster en een ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees